ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/09/2019 09:29 EEST

Εντυπωσιακή εκδήλωση «Brands with History ΙΙ» στο Ecali Club

Ο όμιλος των The Luxury Hotels τιμήθηκε από το Ecali Club για τα 22 χρόνια αφοσίωσης στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

The Luxury Hotels
Κα Ντόμη Δεδέογλου – Managing Director ‘The Luxury Hotels’

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή διοργάνωσε η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε, η οποία υποδέχθηκε και τίμησε εξέχοντα brands με μακρά ιστορία την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ecali Club.

Ο όμιλος των The Luxury Hotels τιμήθηκε από το Ecali Club για τα 22 χρόνια αφοσίωσης στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σεβασμό στο περιβάλλον και κοινωνική προσφορά.

The Luxury Hotels
Λεύκωμα

Στην εκδήλωση, η διοίκηση παρουσίασε το λεύκωμα «Brands with History II», αφιερωμένο σε εξέχοντα brands, καταγράφοντας την ιστορία τους και αποδίδοντας τιμή στους ιδιοκτήτες και σε κορυφαία στελέχη των ιστορικών αυτών εταιρειών.

Στις σελίδες του λευκώματος, ξεδιπλώνεται η έμπνευση, το όραμα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα λαμπρών επιχειρηματιών που καμία δυσκολία ή χρονική συγκυρία δεν στάθηκε εμπόδιο τους.

The Luxury Hotels
Κος Γιώργος Τζέτζης – Marketing Managing Consultant  ‘The Luxury Hotels’                Κος Παναγιώτης Ζελελίδης – Γενικός Διευθυντής Grand Hotel Palace                Κα Πόλυ Δεδέογλου – Managing Director ‘The Luxury Hotels’                Κα Νατάσα Παπαναγιώτου – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ‘The Luxury Hotels ’

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τα βραβευμένα ξενοδοχεία του ομίλου των The Luxury Hotels, το αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο Mediterranean Palace και τo μεγαλοπρεπές Grand Hotel Palace, το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

The Luxury Hotels
Κα Ντόμη Δεδέογλου – Managing Director ‘The Luxury Hotels’