«Υποπτευόμαστε εγκληματική ενέργεια» λέει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου

Υπενθυμίζεται πως έχει υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της ηθοποιού.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi Panorama Press

«Υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού.

«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης στεναχωρηθήκαμε από τον ξαφνικό θάνατο. Δεν ξέρουμε όμως τι έγινε. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και για τον τρόπο που χτύπησε αλλά και για το πώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τώρα ολοκληρώθηκε μία προκαταρκτική που είχε γίνει από το αστυνομικό τμητά της Παιανίας όπου εξετάστηκε η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης. Ακόμα δεν έχουμε βρει πιο είναι το ασθενοφόρο που την μετέφερε. Υπάρχει μία συσκότιση» είπε στο Mega.

Υπενθυμίζεται πως o εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός, διέταξε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της ηθοποιού ήταν όντως ατύχημα.

«Αναμένουμε να διατάξει περαιτέρω έρευνα ο εισαγγελέας. Δεν βρέθηκαν κοσμήματα και κάποια χρήματα στο σπίτι της. Στην απόφαση βρήκαν πως όλα τα πράγματα έκαναν 4.565 ευρώ. Μόνο οι πίνακες, και τα χαλιά που είχε η Μαίρη ήταν πολλά. Αυτά όλα πλέον να ερευνηθούν. Πρέπει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε τι έγινε εκείνο το βραδύ. Εμείς υποπτευόμαστε πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια» είπε ο κ. Χατζημιχάλης.

Δημοφιλή