ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/01/2018 09:03 EET

Ηράκλειο: 39χρονος και 30χρονη συνελήφθησαν με ηρωίνη στα παπούτσια τους

Ποσότητα 35,5 γραμμάρια ηρωίνης, τρία ναρκωτικά χάπια και δύο κάψουλες που περιείχαν πιθανόν μεθαδόνη είχαν μαζί τους ένας 39χρονος και μια 30χρονη που συνελήφθησαν στο λιμάνι του Ηρακλείου το πρωί της Κυριακής.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό, σε έλεγχο κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Ηρακλείου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 39χρονου, πιθανόν ηρωίνη καθαρού βάρους τριάντα πέντε γραμμαρίων και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου (35,5gr), τρία δισκία Vulbegal και δύο κάψουλες περιέχουσες πιθανόν μεθαδόνη. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του cretapost.gr, μέρος της ποσότητας των ναρκωτικών ήταν κρυμμένο στα παπούτσια τους.

 

via cretapostgr

 

Ακολούθησε έρευνα με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στο σπίτι τους, όπου βρέθηκαν 14 κάψουλες πιθανόν μεθαδόνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.