Ηράκλειο: Γείτονες χτύπησαν με σκουπόξυλο 32χρονη γιατί έβγαλε τον σκύλο της βόλτα

Το 32χρονο θύμα κατέθεσε μήνυση εις βάρος τεσσάρων ανθρώπων για εξύβριση, ξυλοδαρμό και απειλή.
neakriti.gr

Απίστευτο σκηνικό βίας εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο. «Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν... γιατί έβγαλα το σκύλο βόλτα» καταγγέλλει μία 32χρονη που έκανε μήνυση σε γείτονες για ξυλοδαρμό.

Η γυναίκα με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό και το σώμα της από τα χτυπήματα με σκουπόξυλο όπως λέει, αλλά και την απόπειρα να την πιάσουν από το λαιμό, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανέφερε τα γεγονότα στο Α′ Α.Τ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η 32χρονη γυναίκα μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της και τον σκύλο της πήγαν βόλτα σε ένα οικόπεδο χωρίς περίφραξη. Τότε, κάτοικοι της περιοχής της επιτέθηκαν λεκτικά με αποτέλεσμα η γυναίκα να επιστρέψει σπίτι της για να αφήσει τα παιδιά.

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό και στη συνέχεια γύρισε πίσω στο σημείο που βρισκόντουσαν οι κάτοικοι. Μάλιστα, τότε ήταν και η στιγμή που οι κάτοικοι της επιτέθηκαν με σκουπόξυλο, τραυματίζοντάς την στο σώμα και τον λαιμό.

Το θύμα μιλώντας μέσω συγγενικού της προσώπου στο neakriti.gr, κατήγγειλε πως υπεύθυνοι για την επίθεση που δέχθηκε ήταν 4-5 άτομα που μένουν σε σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Μάλιστα, οι βασικοί θύτες του επεισοδίου ήταν δύο γυναίκες που την έριξαν στο χωράφι και την απείλησαν πως θα την πνίξουν.

neakriti.gr

Oταν έφτασε η αστυνομία οι δύο γυναίκες βρισκόντουσαν σπίτι τους και η αστυνομία κατέγραψε μόνο το περιστατικό. Η 32χρονη κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή σε ακόμη δύο άτομα έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Το επόμενο πρωί κατέθεσε και μήνυση σε βάρος των γειτόνων που της επιτέθηκαν γιατί απλώς πήγε το σκυλάκι της βόλτα ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή προσκομίζοντας πρόσθετα στοιχεία και φωτογραφίες στους αστυνομικούς.

Πηγή: neakriti

Δημοφιλή