Ηράκλειο: Γνωστός λυράρης ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία παιδιού

Στο «κάδρο» κι ενας γιατρός, παρέμβαση Πλεύρη - Ποιοι άλλοι εμπλέκονται στην ανατριχιαστική υπόθεση.
NurPhoto via Getty Images

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου στο άκουσμα της σύλληψης ενός 66χρονου, καλλιτέχνη Κρητικής μουσικής, καθώς και της ταυτοποίησης ενός ακόμη Ηρακλειώτη, 46 ετών, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Επισημαίνεται ότι ο 66χρονος συνελήφθη για παραβάσεις που σχετίζονται με τη νομοθεσία περί όπλων, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται κι ένας 46χρονος που φέρεται ως νοσοκομειακός γιατρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο άτομα.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο μουσικός είχε κανονίσει για τον ανήλικο τρεις συναντήσεις με διαφορετικούς άνδρες, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους. Από την έρευνα των αστυνομικών, έχει ταυτοποιηθεί ένας εξ αυτών, ο 46χρονος γιατρός.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, από τις Αρχές γίνεται προσπάθεια ταυτοποίησης τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων, τα οποία ενδεχομένως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού με σκοπό να προχωρήσει στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

(με πληροφορίες από Neakriti, Iatropedia)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα