Έρχεται το «Sisterhood of the Traveling Pants 3»; Η Blake Lively και η Alexis Bledel επιβεβαιώνουν ότι το σενάριο είναι έτοιμο

Έρχεται το «Sisterhood of the Traveling Pants 3»; Η Blake Lively και η Alexis Bledel επιβεβαιώνουν ότι το σενάριο είναι έτοιμο
Jason Kempin via Getty Images

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας «The Sisterhood of the Traveling Pants» («Ένα Μπλου Τζιν για Τέσσερις»), βασισμένης στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Ann Brashares.

Όπως φαίνεται, εκείνη μπορεί και να μην ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τις ιστορίες των Tibby, Lena, Carmen και Bridget, καθώς η Alexis Bledel και η Blake Lively ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το σενάριο μιας τρίτης ταινίας, είναι έτοιμο.

Η Bledel βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής του Jimmy Fallon για να προωθήσει τη νέα σεζόν της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «The Handmaid’s Tale» που μόλις κυκλοφόρησε και αποκάλυψε ότι οι τέσσερις ηθοποιοί πρότειναν την ιδέα στους παραγωγούς και περιμένουν την υλοποίησή της. «Θα μου άρεσε πολύ να κάνουμε μια τρίτη ταινία, θα ήταν ο,τι καλύτερο. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί, όλες το θέλουμε», είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η Lively δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η ταινία θα μπορούσε να γυριστεί. «Πιστεύω ότι ο κόσμος που αγαπάει την ταινία, θέλει να δει τη συνέχεια. Οπότε λέω, ναι, ας γίνει η ταινία», είπε η Lively.

Για τα γυρίσματα των δυο πρώτων ταινιών, οι συντελεστές ταξίδεψαν και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη, για την εξέλιξη της ιστορίας ενός από τους χαρακτήρες της ταινίας.

#sisterhusbands

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Πηγή: Elle