ΔΙΕΘΝΕΣ
23/09/2019 16:44 EEST

Έρχονταν να παντρευτούν στην Ελλάδα, αλλά η πτώχευση της Thomas Cook τους χάλασε τα σχέδια

«Δυο χρόνια προετοιμασίας και πλέον όλα τα χρήματά μας χάθηκαν», αναφέρει ο Ρος.

photo by Ceranna - Anna Cervinkova via Getty Images

Η πτώχευση της Thomas Cook, του παλαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου με έτος ίδρυσης το 1841 το οποίο διαθέτει ξενοδοχεία, resorts και αεροπορική εταιρεία με πτήσεις σε πολλά μέρη του κόσμου, έχει αφήσει ακάλυπτους 600.000 ταξιδιώτες ανά τον κόσμο και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τεράστιες επιχειρήσεις για την επιστροφή στις πατρίδες τους. Δύο από αυτούς είναι και το ζευγάρι Λέιτον Ρος και Νάταλι Γελς , που ετοιμάζονταν να έρθουν στην Ελλάδα για να παντρευτούν. 

Είχαν όνειρο ζωής να παντρευτούν στην Κω. Ήταν μια τελετή που τη σχεδίαζαν χρόνια. Πλέον, είχε έρθει η στιγμή. Οι δυο τους και οι 50 καλεσμένοι τους είχαν κλείσει εισιτήρια μέσω της Thomas Cook. 

Ο Λέιτον και Νάταλι, που είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, αρραβωνιάστηκαν πριν από πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. To 2019 θα ήταν η χρονιά που θα έρχονταν στην Ελλάδα, Το πρωί της Δευτέρας, όμως, τα όνειρά τους γκρεμίστηκαν, όταν έθαθαν ότι η εταιρεία κήρυξε πτώχευση. «Δυο χρόνια προετοιμασίας και πλέον όλα τα χρήματά μας χάθηκαν», αναφέρει ο Ρος. 

 

Μάλιστα, μερικά από τα μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Λέιτον και το ένα από τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται ήδη στην Κω. Το ζευγάρι θα καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα και να τελέσει κανονικά τον γάμο του, όμως υπολογίζουν ότι μόλις 15 από τους 50 καλεσμένους τους θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην τελετή.

Να σημειωθεί ότι η Νάταλι και ο Λέιτον κατέβαλαν περισσότερα από 4.5000ευρώ για να βρουν αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

 

Πηγή: Guardian