ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/05/2019 17:17 EEST | Updated 20/05/2019 17:49 EEST

Δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικό πατίνι σε όσους πάνε να ψηφίσουν

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας ισχύει η προσφορά και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

ASSOCIATED PRESS

Ενα έξτρα κίνητρο σε όσους αμφιταλατεύονται μεταξύ αποχής και συμμετοχής στην κάλπη δίνει η εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών Lime, που ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικό πατίνι σε όσους συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Στόχος της εταιρείας, όπως λέει, είναι να ενθαρρύνει πάνω από 350 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό «histimeimvoting.eu», δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν αλλά να το κάνουν με διασκεδαστικό και βιώσιμο τρόπο. Στην Ελλάδα, η δράση της Lime για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Οσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να «κατεβάσουν» την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών, πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει από τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία).

Πηγή: ΑΠΕ

Sponsored Post