ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/07/2018 16:46 EEST

Εθνική Ασφαλιστική: Άμεση καταβολή αποζημιώσεων για κατεστραμμένα από τη φωτιά ακίνητα

Eurokinissi

Σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων, ξεκινώντας από την Παρασκευή, προχωρά η Εθνική Ασφαλιστική, στον απόηχο της καταστροφής από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα της 23ης Ιουλίου στην ανατολική και στη δυτική Αττική, η Εθνική Ασφαλιστική εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη της και την αμέριστη συμπαράστασή της απέναντι στους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους που πραγματικά δοκιμάζονται. 

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, η Εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής (210-9099600), όπως επίσης και σε παράταση εξόφλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Στο πλαίσιο αυτό και δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν ζημιές στις πληγείσες περιοχές, η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά σε άμεση και πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων ξεκινώντας από αύριο, 27/07/18.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υπαλλήλων και με την πολύτιμη συνεισφορά του Ανθρώπινου Δυναμικού της, η Εταιρεία προχωρά στην αγορά ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στις αρμόδιες δομές για την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.

Sponsored Post