ΔΙΕΘΝΕΣ
08/08/2019 16:59 EEST | Updated 08/08/2019 17:03 EEST

Η ηρωική διάσωση από τον «άσχημο» του Χόλιγουντ, Ντάνι Τρέχο

Ο «κακός» της μεγάλης οθόνης έδειξε ποιος είναι στην πραγματική ζωή.

H ζωή του Ντάνι Τρέχο είναι πολυτάραχη. «Από τα οχτώ μου έκανα μαριχουάνα και από τα 12 ηρωίνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Πριν γίνει ηθοποιός ήταν δέκα χρόνια στη φυλακή για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών. Και ως ηθοποιός, όμως, όλοι τον θυμούνται ως τον «κακό» στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Ήρθε, όμως και η στιγμή που ανέδειξε τον πραγματικό του εαυτό, όταν έσωσε παιδάκι που παγιδεύτηκε σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, μετά από τροχαίο ατύχημα, χθες Τετάρτη στο Λος Άτζελες. 

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πολύ κοντά στο Χόλιγουντ θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή σε ένα νεογέννητο βρέφος. Όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος στους δημοσιογράφους, το τροχαίο σημειώθηκε όταν οδηγός μηχανής προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που επέβαινε μητέρα και μωρό. Ο ηθοποιός προσπάθησε να συρθεί στο αυτοκίνητο μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει τη ζώνη. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια μιας γυναίκας κατάφεραν να βγάλουν το παιδί.«Το μόνο που του έσωσε τη ζωή ήταν η ζώνη» δήλωσε ο Τρέχο.

Και οι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους. «Ό,τι καλό έχει συμβεί σε μένα, έχει συμβεί επειδή βοήθησα κάποιον άλλο» συμπλήρωσε ο Τρέχο. «Όλα».

Πηγή: BBC