Εξαλλη η Μαντόνα με το προφίλ που της έκανε ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος

Λέει ότι αισθάνεται «βιασμένη». «Ασχολήθηκε πολύ με την ηλικία μου. Δεν θα συνέβαινε αυτό αν ήμουν άντρας».
ASSOCIATED PRESS

Έξαλλη είναι η Μαντόνα με το αφιερωματικό άρθρο του New York Times Magazine που έκανε η ομογενής δημοσιογράφος Βανέσα Γρηγοριάδη.

Σε ένα οργισμένο ποστ, η βασίλισσα της ποπ γράφει μεταξύ άλλων: «Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, και ώρες και μήνες μαζί μου και προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολύς κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει, αλλά επέλεξε να επικεντρωθεί σε ασήμαντα και επιφανειακά ζητήματα, όπως τον άνθρωπο που με ντουμπλάρει, το ύφασμα στις κουρτίνες μου και ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου, η οποία δεν θα είχε αναφερθεί καν αν ήμουν ΑΝΤΡΑΣ!».

Επίσης αναφέρει ότι «το να πω πως απογοητεύτηκα με το άρθρο είναι λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, δυσφημίζει και να υποβαθμίζει εκείνο που γνωρίζει πως είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες». Με ακόμη πιο καυστικό λόγο λέει ότι μετάνιωσε που πέρασε έστω και πέντε λεπτά μαζί της και πως νιώθει βιασμένη. «Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη. Και ναι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν την αντιστοιχία εφόσον έχω βιαστεί στα 19 μου. Μια επιπλέον απόδειξη πως οι New York Times είναι ένας από τους ιδρυτές της πατριαρχίας. Και λέω- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ που έχει ποτίσει βαθιά το ύφασμα της Κοινωνίας» καταλήγει.

Στο προφίλ στο New York Times Magazine, όντως αναφέρεται συχνά η ηλικία της Μαντόνα (ήδη από τον τίτλο), ενώ περιγράφεται λεπτομερώς το σπίτι της στο Λονδίνο (δωμάτια βαμμένα με σκούρα χρώματα και τεράστιες βιβλιοθήκες, δωμάτιο προβολών όπου η κάθε επιφάνεια είχε καλυφθεί με βελούδινα υφάσματα, πίνακες από την Φρίντα Κάλο και τον Νταλί, και οι στίχοι του Imagine του Λένον πάνω από την τουαλέτα…).

Συνέντευξη μιλά μεταξύ άλλων για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν και πως «ξεπέρασε τα όρια» κατά τη διάρκεια μιας δουλειάς που έκαναν, πως την φλέρταρε συνεχώς, λέει ότι ήξερε ότι ήταν παντρεμένος και ότι δεν την ενδιέφερε, και ότι γνώριζε ότι έκανε το ίδιο και με άλλες γυναίκες.