ΔΙΕΘΝΕΣ
06/09/2019 12:56 EEST

Έξαλλοι οι Βρετανοί με τον Τζόνσον - «Τι κάνεις εδώ; Έπρεπε να είσαι στις Βρυξέλλες και να διαπραγματεύεσαι»

«Σε παρακαλώ φύγε από την πόλη μου»

DANNY LAWSON via Getty Images

Η -ανεπίσημη ακόμη- προεκλογική εκστρατεία του Μπόρις Τζόνσον δεν ξεκίνησε καλά. Οι Βρετανοί είναι έξαλλοι με τον τρόπο που ο πρωθυπουργός της Βρετανίας διαχειρίζεται το Brexit και πλέον δεν το κρύβουν. Ενώ εκείνος κάνει χαιρετούρες, εκείνοι δεν διστάζουν -μπροστά στην κάμερα- να του επιτεθούν. 

«Σε παρακαλώ φύγε από την πόλη μου», του είπε κάτοικος κατά την επίσκεψή του στο Γιορκσάιρ, όταν προσπάθησε να τον χαιρετίσει, με τον Μπόρις Τζόνσον να απαντά: «Θα φύγω, σύντομα». 

«Τι κάνεις στο Μόρλεϊ; Θα έπρεπε να είσαι στις Βρυξέλλες να διαπραγματεύεσαι«, του είπε ένας, φανερά πιο εκνευρισμένος, κατηγορώντας τον παράλληλα ότι παίζει παιχνίδια.   

Σφοδρή κριτική όμως περίμενε τον Μπόρις Τζόνσον και για την «ανάρμοστη» χρήση  φοιτητών της αστυνομικής ακαδημίας στο Γουέικφιλντ, που αναγκάστηκαν να τον περιμένουν 40 λεπτά έως ότου αρχίσει την ομιλία του, με αποτέλεσμα μία αστυνομικός να αισθανθεί αδιαθεσία και να λιποθυμήσει.  

«Δεν σταμάτησε την ομιλία του και ούτε ρώτησε αν η αστυνομικός ήταν καλά αλλά συνέχισε τις αερολογίες του» γράφουν στο Twitter.

Πηγή: Insider