ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/03/2018 11:12 EEST

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου στον Νέο Κόσμο το 2016

Eurokinissi

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας 54χρονου άνδρα στον Νέο Κόσμο πριν από δύο χρόνια προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες της δολοφονίας ήταν πέντε άτομα, ανάμεσα στους οποίους Έλληνες, Αλβανοί και Ρουμάνοι.

Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα του 54χρονου το Μάρτιο του 2016 στο Νέο Κόσμο για να τον ληστέψουν και τελικά τον σκότωσαν αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι. Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι αντιτείνουν ότι ο θάνατος του 54χρονου οφείλεται σε ατύχημα και ότι δεν είχαν πρόθεση να του αφαιρέσουν τη ζωή αλλά να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας και μετρητά από την οικία.

Το χρονικό

Δολοφονημένος στο διαμέρισμά του βρέθηκε το Μάρτιο του 2016  54χρονος στο Νέο Κόσμο. Το θύμα  έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος έφερε ένα σοβαρότατο τραύμα στο κεφάλι και το οποίο πιθανότατα προκάλεσε και το θάνατό του.

Ωστόσο, αυτό που προβλημάτιζε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι ότι δεν είχαν βρεθεί ίχνη παραβίασης στο σπίτι, στοιχείο που δείχνει ότι ίσως ο άτυχος 54χρονος να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του.Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost