ΔΙΕΘΝΕΣ
07/03/2019 21:08 EET

«Έξω οι Instagrammers από τον δρόμο μας» λένε οι κάτοικοι γραφικής οδού του Παρισιού

Τι ζητούν από τις τοπικές αρχές.

ASSOCIATED PRESS

Η Rue Cremieux στο Παρίσι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, λόγω του γραφικού της χαρακτήρα, που δίνει την ευκαιρία για πολύ όμορφες εικόνες- ωστόσο οι κάτοικοί της φαίνεται πως έχουν κουραστεί, και ζητούν από τις αρχές να περιορίσουν την πρόσβαση σε αυτήν κάποιες ώρες της ημέρας.

 

ASSOCIATED PRESS

 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του BBC, ένας έχει στήσει λογαριασμό στο Instagram ο ίδιος, όπου καταγράφει όλη την ανεπιθύμητη δραστηριότητα στον δρόμο. Επίσης, οι κάτοικοι έχουν ζητήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση να βάλει μια πύλη η οποία θα κλείνει στις ώρες αιχμής (βράδια, σαββατοκύριακα, ανατολή και δύση του ήλιου), κατά τις οποίες σημειώνεται η μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών, οι οποίοι θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες για το Instagram.

 

Gonzalo Fuentes / Reuters

 

Ένας κάτοικος είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info πως «καθόμαστε να φάμε και ακριβώς έξω έχουμε ανθρώπους να τραβούν φωτογραφίες, ράπερ που κάνουν δύο ώρες να τραβήξουν ένα βίντεο ακριβώς κάτω από το παράθυρο, ή μπάτσελορ πάρτι όπου ουρλιάζουν για μια ώρα. Ειλικρινά, είναι εξαντλητικό».

Sponsored Post