Φυγόποινο έπιασαν οι Αμεσοδρασίτες ύστερα από καταδίωξη

Έχει καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά ήταν φυγόποινος, και για αυτό προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.
.
.
.

Έναν άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για φυλάκιση έξι ετών για υπόθεση ναρκωτικών, εντόπισαν στελέχη της Άμεσης Δράσης τη νύχτα της Τρίτης σε έναν τυχαίο έλεγχο, που εξελίχθηκε σε φρενήρη καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας.

Το πλήρωμα του περιπολικού είδε ένα λευκό ΙΧ στην Πλατεία Κολιάτσου, το θεώρησε ύποπτο και ζήτησε από τον οδηγό του να σταματήσει, προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας ΣΤΟΠ και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη διασταύρωση των οδών Σερίφου και Αιλιανού το λευκό όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε, αλλά ο οδηγός του το έβαλε στα πόδια για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, που λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, αν και αντιστάθηκε σθεναρά.

Προέκυψε ότι έχει καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά ήταν φυγόποινος, και για αυτό προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.

Δημοφιλή