ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ

FitBuddy: Πώς γίνεται να φτιάξεις το σώμα που ονειρεύεσαι χωρίς να στερείσαι σοκολάτα, σουβλάκι ή πίτσα!

Ανακάλυψε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο για σένα, μέσα από το FitBuddy!
FitBuddy

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να στερούμαστε τις απολαύσεις της. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το κεντρικό moto του FitBuddy, του brand που υπόσχεται αυτό που όλοι ντρέπονταν να παραδεχτούν, αλλά πάντα ονειρεύονταν. Μία ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει το αγαπημένο μας junk food - σε υγιεινή εκδοχή - και απευθύνεται σε όλους τους… καλοφαγάδες αυτού του κόσμου που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα, παγωτό, σουβλάκι, πεϊνιρλί, pizza, κρέπες, burger, sushi και γλυκά!

Άλλωστε, υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτό; Ας μην κρυβόμαστε, σίγουρα όχι! Και όταν μιλάμε για το FitBuddy, δεν εννοούμε απλώς ένα κατάστημα με υπηρεσίες διατροφής, αλλά πολύ περισσότερο μια ολόκληρη εμπειρία. Μια εμπειρία που έχει στόχο να προσαρμόσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά σου, με γνώμονα την υγεία και την ισορροπία, χωρίς να σε αφήσει να στερηθείς τα αγαπημένα σου φαγητά. Αυτό είναι και το μυστικό του για να αποκτήσει μία μονιμότητα στη ζωή σου, γιατί παν μέτρον άριστον!

FitBuddy

Ανακάλυψε το FitBuddy Experience εδώ!

Το FitBuddy είναι εδώ για να κάνει την υγιεινή διατροφή απόλαυση. Φαντάσου να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου φαγητό και ταυτόχρονα να χάνεις λίπος χωρίς να θυσιάζεις τη μυϊκή σου μάζα, συμπεριλαμβάνοντας ακόμα και… fast food (σε υγιεινή εκδοχή) στο πλάνο σου! Η διαφορά του FitBuddy έγκειται στον επιστημονικά σχεδιασμένο προγραμματισμό των γευμάτων που συνδυάζει απόλαυση, γεύση και διατροφή μαζί.

Σε συνεργασία με έμπειρους διατροφολόγους, το FitBuddy χρησιμοποιεί τεχνικές ειδικά προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και στόχους, παρέχοντας τις σωστές ποσότητες συστατικών και ενσωματώνοντας ισορροπημένα γεύματα με σκοπό την υποστήριξη της υγείας, ευεξίας και γεύσης. Το τρίπτυχο της επιτυχίας!

FitBuddy

Βρες στο FitBuddy όσα χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις μια ισορροπημένη διατροφή!

Τι σου προσφέρει η απολαυστική εμπειρία του FitBuddy;

Η αλήθεια είναι ότι το FitBuddy δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα προγράμματα που είχες γνωρίσει στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει υπηρεσίες από έμπειρους διατροφολόγους, διαμορφωμένες πάνω στις δικές σου ανάγκες και συνήθειες.

Για αυτό, δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για ένα απλό brand, αλλά πολύ περισσότερο για μια ολόκληρη εμπειρία που σκοπεύει να μυήσει ακόμα και τον πιο αρχάριο fitness buddy, σε έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο διατροφής, χωρίς στερήσεις.

FitBuddy

Ανακάλυψε το FitBuddy Experience εδώ!

Παράλληλα, ένα ισχυρό πλεονέκτημα του FitBuddy είναι ότι η ομάδα περιλαμβάνει έμπειρους διατροφολόγους, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα διατροφικό πλάνο, με ένα απολαυστικό καθημερινό μενού εξατομικευμένο 100% σε σένα και βασισμένο στις δικές σου προτιμήσεις και στόχους. Εσύ τους λες τι θέλεις να τρως και εκείνοι προσαρμόζουν το πλάνο βάσει των αγαπημένων σου φαγητών, χωρίς να στερηθείς τίποτα.

Στον καθένα πραγματοποιείται μια ολοκληρωμένη ανάλυση σύστασης σώματος, ενώ το FitBuddy δημιουργεί ένα προσωπικό προφίλ για κάθε πελάτη, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία όπως φωτογραφίες πριν και μετά τη διατροφή. Όλα αυτά τα δεδομένα μπορείς να τα βρεις στο προσωπικό σου προφίλ online, μέσω της εφαρμογής.

Το καλύτερο είναι ότι παρέχεται υποστήριξη τόσο από κοντά, όσο και εξ αποστάσεως, ενώ το FitBuddy σε βοηθάει να διαλέξεις τι να παραγγείλεις όταν βγαίνεις έξω για φαγητό ή θέλεις να πάρεις delivery στο σπίτι, έχοντας στο μυαλό σου να κρατάς πάντα τις ισορροπίες. Ακόμα, μπορείς να βρεις διαθέσιμες λίστες με προτεινόμενα προϊόντα, ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές χωρίς να χρειάζεται να ελέγχεις εξονυχιστικά τις ετικέτες των προϊόντων.

FitBuddy

Γνώρισε το FitBuddy και δημιούργησε το κατάλληλο διατροφικό πλάνο εδώ!

Μερικοί από τους προσωπικούς στόχους που μπορούν να τεθούν στον καθένα, είναι η απώλεια βάρους, η αύξηση μυϊκής μάζας, η αύξηση δύναμης και η αύξηση αθλητικής απόδοσης. Το FitBuddy έχει ήδη δημιουργήσει χιλιάδες ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής, βασισμένα σε εύγευστες τροφές, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μετατρέποντας την υγιεινή διατροφή σε μια απολαυστική εμπειρία.


Παράλληλα, η ομάδα του FitBuddy είναι πάντα διαθέσιμη για να παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου. Είτε χρειάζεσαι βοήθεια με το πρόγραμμα διατροφής σου, είτε θέλεις συμβουλές για την καλύτερη χρήση των προϊόντων, το FitBuddy είναι εδώ για σένα. Η ολοκληρωμένη υποστήριξή τους διασφαλίζει ότι δεν είσαι ποτέ μόνος στην προσωπική σου πορεία προς την επίτευξη των στόχων υγείας και φυσικής κατάστασης.

FitBuddy

Μάθε περισσότερα για το FitBuddy Experience εδώ!

Γενικότερα, αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι η ζωή θέλει απόλαυση και ισορροπία, όχι στερήσεις. Ανακάλυψε σήμερα το FitBuddy, διάλεξε ένα πλάνο που θα γίνει τρόπος ζωής για σένα και δες τη διατροφή σου να μεταμορφώνεται σε μια εμπειρία που θα απολαμβάνεις καθημερινά. Κάνε το πρώτο βήμα προς μια υγιεινή και ισορροπημένη ζωή με το FitBuddy στο πλευρό σου.