Ο George Clooney δεν βγήκε καν από το σπίτι του για να γνωριστεί με την Amal

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη
Alessandro Bianchi / Reuters

Η φήμη του George Clooney ως καρδιοκατακτητή σίγουρα έχει φέρει πολλές γυναίκες στο διάβα του, αλλά όταν πρωτογνώρισε την νυν συζυγό του Amal Alamuddin Clooney, δεν χρειάστηκε καν να βγει από το σπίτι του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, του οποίου η οικογένεια μεγάλωσε τον περασμένο Ιούνιο όταν η Amal γέννησε δίδυμα, αποκάλυψε τον εντυπωσιακό τρόπο που γνώρισε τη σύζυγό του, όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον David Letterman, στο πλαίσιο της εκπομπής του για το Netflix, « My Next Guest Needs No Introduction».

Ο Clooney εξήγησε ότι η Amal ήρθε με έναν κοινό τους φίλο στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο το 2013, κατά τη διάρκεια ταξιδιού της προς τις Κάννες. Αυτός που κίνησε τα νήματα, ωστόσο, ήταν ο ατζέντης του. Όπως είπε ο σταρ, «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου που είπε, “Γνώρισα αυτή τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου, και είναι αυτή που θα παντρευτείς”, είπε. Και όντως έτσι έγινε».

Ο Clooney αποκάλυψε επίσης στην πρώτη γνωριμία τους ήταν εκεί και οι γονείς του, ενώ δεν ήταν σίγουρος αν η Amal ενδιαφέρονταν για εκείνον.

«Το αστείο είναι ότι με επισκέφθηκαν και οι γονείς μου κι έτσι ήταν κι αυτοί εκεί. Και απλώς πιάσαμε τη κουβέντα και συνεχίσαμε να μιλάμε όλο το βράδυ. Και μετά πήρα τη διεύθυνση email της γιατί θα μου έστελνε φωτογραφίες των γονιών μου. Κι έτσι αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλο. Δεν ήξερα αν ήθελε να βγούμε – νόμιζα πως ήμασταν φιλαράκια».

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Πηγή: ΤΙΜΕ