ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/01/2017 07:04 EET | Updated 29/01/2017 07:04 EET

Η Pia Muehlenbeck, μοντέλο του Instagram, ανέβασε μια φωτογραφία με μπικίνι που δεν βλέπεις κανονικά online

Twitter

Όλοι ξέρουμε πόσες προσπάθειες χρειάζονται για μια τέλεια φωτογραφία, που αξίζει να ανεβεί στο Instagram.

Αλλά σίγουρα, όταν κάποια έχει κάνει καριέρα χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση με μπικίνι, δεν «υποφέρει» από τα συνηθισμένα «λάθη» όπως οι υπόλοιποι «κοινοί θνητοί», έτσι δεν είναι;

Η Pia Muehlenbeck, μοντέλο του Instagram και της εταιρείας ρούχων fitness Slinkki, διέλυσε αυτή την ψευδαίσθηση όταν κοινοποίησε φωτογραφίες «πριν» και «μετά», με την ίδια να ποζάρει σε παραλία στις Μαλδίβες.

Just got my tix to @fyrefestival 🔥You better be coming!! They just announced @majorlazer and @disclosure. Fyrefestival.com #fyrefestival

A photo posted by Pia Muehlenbeck 🇩🇪🇦🇺 (@piamuehlenbeck) on

Ο φίλος της Muehlenbeck, Kane Vato, πρόλαβε να τραβήξει μια φωτογραφία της 22χρονης στην άμμο, λίγο πριν καταφθάσει ένα...απρόσκλητο κύμα και την κάνει μούσκεμα. Ωστόσο, αντί να εξαφανίσει τη φωτογραφία, την κοινοποίησε στους θαυμαστές της μέσω Twitter.

Με τη λεζάντα «ο ωκεανός έχει τη δική του άποψη», η Muehlenbeck δείχνει πως δεν φοβάται να κάνει πλάκα με τον εαυτό της. Ωστόσο, είναι αρκετά ικανή στον χειρισμό των social media για να κοινοποιήσει μόνο την «καλή» φωτογραφία στο Instagram.

To κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε αρχικά στην αγγλική έκδοση της HuffPost και μεταφράστηκε/ αποδόθηκε στα ελληνικά

Sponsored Post