Και ξαφνικά το ΒΒC «σχολιάζει» το στήθος της πριγκίπισσας Ευγενίας κατά την live μετάδοση του γάμου

Οι γάμοι της βασιλικής οικογένειας στην Αγγλία αποτελούν πάντα μια μεγάλη δοκιμασία για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Διαρκείς κάλυψη, μαραθώνιες συνδέσεις, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και φωτορεπόρτερ ακροβολισμένοι σε όλα τα «κρίσιμα σημεία», ειδικοί που αναλύουν από τους κανόνες του πρωτοκόλλου μέχρι τις στιλιστικές προτιμήσεις των καλεσμένων.

Η κάλυψη ενός τέτοιου γεγονότος λοιπόν, όπως εν προκειμένω και του γάμου της πριγκίπισσας Ευγενίας- κόρης του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ Πρίγκιπα Άντριου από τον γάμο του με την και της Σάρας Φέργκιουσον- είναι σχεδόν αδύνατον να κυλήσει χωρίς λάθη, ευτράπελα και αστοχίες.

Και αυτή τη φορά το στραβοπάτημα έγινε από το τηλεοπτικό δίκτυο ΒΒC.

Τι στιγμή λοιπόν που η νύφη Ευγενία ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, στο Γουίνσδορ- όπου είχε τελεστεί και ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μάρκλ- στους δέκτες των τηλεθεατών εμφανίστηκε ένας τραγικά λάθος υπότιτλος.

Ενώ λοιπόν ο δημοσιογράφος που περιέγραφε την άφιξη της πριγκίπισσας σχολίασε το νυφικό λέγοντας «What a beautiful dress» («Τι όμορφο νυφικό»),έγινε ένα λαθάκι στους υπότιτλους και εμφανίστηκε η φράση «What a beautiful breasts» όπου breasts=στήθη αλλά προφανώς.

Dress – breasts τα μπέρδεψαν λιγάκι και έδωσαν αφορμή στους χρήστες του Twitter να κάνουν τα σχόλια τους, όπως συνήθως, με αρκετά ευφάνταστους τρόπους και εύστοχες ατάκες.