Πόσο κοστίζει το σπίτι μου; Η startup HOMLI προσφέρει δωρεάν online εκτίμηση ακινήτων

Πίσω από την HOMLI κρύβονται τρεις νέοι Έλληνες που γνωρίστηκαν κατά τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.
thehomli.com

Η HOMLI προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν την αξία οποιουδήποτε ακινήτου τους ενδιαφέρει χωρίς κόστος, χωρίς την ανάγκη για δημιουργία κάποιου λογαριασμού, και χωρίς να ξοδέψουν πάνω από 1 λεπτό. Κάτι τέτοιο επιτυγχάνεται με την χρήση προηγμένων μεθόδων τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπουν την κατανόηση της αξίας ενός ακινήτου βάσει δεδομένων, χωρίς να επηρεάζεται από υποκειμενικές απόψεις τρίτων.

Δημιουργείται έτσι περισσότερη διαφάνεια ώστε ο καθένας να μπορεί να γνωρίζει πού κυμαίνονται οι τιμές των ακινήτων στην περιοχή που τον ενδιαφέρει. Σκοπός είναι να μην απαιτείται να βασιζόμαστε σε γνώμες τρίτων που δεν γίνεται πάντοτε να γνωρίζουμε κατά πόσο μπορούμε να τις εμπιστευτούμε.

thehomli.com

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας (https://thehomli.com/) αφού εισάγει τη διεύθυνση και ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του ακινήτου που τον ενδιαφέρει (όπως π.χ., επιφάνεια, έτος κατασκευής, κλπ), λαμβάνει πληροφορίες όχι μόνο σχετικά με την εμπορική αξία του, αλλά και για το εκτιμώμενο μηνιαίο ενοίκιό του, την τοποθεσία του (π.χ., κοντινοί σταθμοί λεωφορείου και μετρό), και την τοπική αγορά ακινήτων. Όλες αυτές οι πληροφορίες παρέχονται αυτοματοποιημένα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, και εντελώς δωρεάν.

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Επιπλέον από τις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται με σκοπό την καλύτερη κατανόηση των τιμών των ακινήτων, η HOMLI διατηρεί ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών που μπορούν να βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της πώλησης ή ενοικίασης ενός σπιτιού. Η ομάδα αυτή εκμεταλλεύεται τη μακρά εμπειρία των ανθρώπων που την απαρτίζουν προκειμένου να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε συναλλαγή: σχεδιάζει την κατάλληλη στρατηγική πώλησης, αναζητά τους κατάλληλους αγοραστές ή ενοικιαστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και υποστηρίζει τη γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται για την ολοκλήρωσης της συναλλαγής. Με άλλα λόγια, προσφέρει μια μεσιτική υπηρεσία προσαρμοσμένη στον 21ου αιώνα!

Ποια είναι η HOMLI

Η HOMLI είναι μια startup που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 2021 από τρεις Έλληνες entrepreneurs που γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν κατά τις σπουδές τους στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ της Βοστώνης και στη συνέχεια υπήρξαν στελέχη Αμερικανικών πολυεθνικών. Έχει λάβει χρηματοδότηση από το αμερικανικό fund Plug and Play Ventures καθώς και από σειρά διεθνών επενδυτών. Πρόσφατα άνοιξε γραφείο στην Αθήνα με σκοπό να επεκτείνει την τεχνολογική ομάδα της.

Πηγή: thehomli.com

Δημοφιλή