Η έντονη αντίδραση της Whoopi Goldberg στις υπερβολικές δηλώσεις σεξουαλικής κακοποίησης

«Αν δεν ενδιαφέρεστε για σεξ, τότε πείτε ”καληνύχτα”», διαμηνύει η ηθοποιός

Μια κοπέλα κατηγόρησε τον ηθοποιό Aziz Ansari για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά - και η Whoopi Goldberg εξοργίστηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η 23χρονη Grace, φωτογράφος από το Μπρούκλιν, μίλησε για ένα ραντεβού της με τον Ansari, οπού υπαινίχθηκε πως εξελίχθηκε σε σεξουαλική κακοποίησή της στο διαμέρισμά του. Την επομένη της συνέντευξης, ο Aziz εξέφρασε ανοιχτά την «έκπληξη και ανησυχία» του, ακούγοντας ότι η κυρία αισθάνθηκε «βιασμένη». «Πιστεύω ότι με εκμεταλλεύτηκε ο Aziz» είπε η φωτογράφος, προσθέτοντας ότι ο σταρ του «Master of None» είτε δεν παρατήρησε είτε αγνόησε την σιωπηλή δυσφορία της.

Την περασμένη Τρίτη, μιλώντας στο The View, η Whoopi αντέδρασε: «Το θέμα για μένα είναι ”τι είναι το σιωπηλό σήμα”. Μοιάζει σοβαρό θέμα. Αν έχεις βγει ραντεβού κι αυτός δεν είναι τόσο καλός όσο νόμιζες και δεν αισθάνεσαι άνετα κι εκπέμπεις σιωπηλά σήματα, αυτό σημαίνει ”σταμάτα”, ”φύγε”; Τι απέγινε το ”σταμάτα ειδάλλως θα σε χτυπήσω στα ευαίσθητα σημεία σου”;». Κι εκείνη τη στιγμή το ακροατήριο της ζωντανής εκπομπής χειροκρότησε βροντερά.

Η Whoopi έκλεισε τη συζήτηση, απευθυνόμενη στους νεότερους θεατές: «Εσείς παίρνετε την απόφαση. Αν το θέλετε, τότε μπορείτε να το αποκτήσετε. Αν δεν το θέλετε, όμως, ίσως απλώς πρέπει να πείτε, ”πέρασα όμορφα, καληνύχτα”».

«Το μήνυμα είναι ξεκαθαρό. Αν δεν ενδιαφέρεστε για σεξ, τότε πείτε ”καληνύχτα”, μετά το δείπνο» υπογράμμισε η Whoopi Goldberg.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)