Ιγκι Αζαλέα: Αποχή από τα social media μετά τη «διαρροή» γυμνών φωτογραφιών της

Οι φωτογραφίες «εκλάπησαν και δημοσιεύθηκαν χωρίς την άδεια μου» γράφει ο φωτογράφος στο instagram.

Η Ίγκι Αζαλέα απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στα social media μετά τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για γυμνόστηθες φωτογραφίες της Αυστραλιανής ράπερ από φωτογράφιση που είχε γίνει για το περιοδικό GQ το 2016, οι οποίες δεν ήταν προς δημοσίευση

Η Αζαλέα έκανε λόγο για «τυφλό χτύπημα», που της προκάλεσε «ντροπή» και «θυμό». Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίον αποφάσισε να «κλείσει» τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν οι «άθλιες» αντιδράσεις, κυρίως από άνδρες.

«Πολλά από τα σχόλια που είδα, κυρίως από άνδρες, που μοιράζονται τις σκέψεις και τα φαντασιώσεις τους για το σώμα μου, ειλικρινά με ενόχλησαν» έγραψε.

«Εάν σας έχουν ταπεινώσει στα μάτια της οικογένειας σας και όσων νοιάζεστε, ίσως μπορείτε να καταλάβετε τι περνάω» πρόσθεσε.

Ο φωτογράφος Nino Muñoz που τράβηξε τις φωτογραφίες έγραψε στο instagram: Οι φωτογραφίες «εκλάπησαν και δημοσιεύθηκαν χωρίς την άδεια μου». Δηλώνει επίσης, εξοργισμένος και γράφει ότι δεν θα ησυχάσει εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My heart goes out to anyone this situation has affected. I’m utterly outraged and will not rest until justice is served.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Muñoz (@ninomunoz) στις

«Πολλές διάσημες γυναίκες έχουν κάνει εξώφυλλο στο GQ καλύπτοντας με τα χέρια τους τα επίμαχα σημεία. Πάντα πίστευα ότι είναι ωραίος τρόπος, οπότε άρπαξα την ευκαιρία» γράφει η ράπερ, η οποία εξήγησε στους φαν της ότι θα κάνει ένα σύντομο «διάλειμμα» από τα social media.

(Με πληροφορίες από BBC)