Βρετανία: Αντιδράσεις για την εκπομπή που παρουσιάζει την σχέση 47χρονου με 19χρονη ως φυσιολογική

Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο και έχει δύο παιδιά.
Οργή για το ντοκιμαντέρ

Oργή έχει προκαλέσει στην Μ.Βρετανία το επεισόδιο που προβλήθηκε από το τοπικό κανάλι Channel 5, στο ντοκιμαντέρ «Age Gap Love», το οποίο παρουσίασε ένα ζευγάρι που έχει σχεδόν 30 χρόνια διαφοράς ηλικίας. Μάλιστα το ζευγάρι, γνωρίστηκε όταν η κοπέλα ήταν ανήλικη, μέσω της μητέρας της.

Ο Άντι, 47 ετών και η Μπεθ, 19 ετών, συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η μητέρα της Μπεθ άρχισε να κάνει στενή παρέα με τον Άντι. Ο 47χρονος οδηγός λεωφορείου, βρισκόταν συχνά στο σπίτι τους από τότε που η Μπεθ ήταν μόλις 16.

Όπως δήλωσε η ίδια, άρχισε να τον ερωτεύεται και να τον προσεγγίζει ερωτικά. Όταν ο Άντι κατάλαβε ότι η Άντι ήθελε όντως σχέση μαζί του, άρχισαν να βγαίνουν από τα 16 της και όταν ενηλικιώθηκε παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έχει τώρα 2 παιδιά.

Αν και οι ίδιοι θεωρούν πως είναι όπως όλα τα ζευγάρια, η διαφορά ηλικίας των 28 χρόνων, τους έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα ενώ οι γείτονες είχαν κολλήσει τη ρετσινιά του «παιδόφιλου» στον μεσόκοπο άνδρα.

Έτσι, ο Άντι και η Μπεθ αποφάσισαν να μετακομίσουν από την Βόρεια Ουαλία στο Λάνκασαϊρ, για να μπορέσουν να ζήσουν ως οικογένεια.

Ωστόσο, η προβολή του επεισοδίου έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι απαράδεκτο να παρουσιάζεται η σχέση ενός 47χρονου με μια 19χρονη ως φυσιολογική, ειδικά όταν την είχε προσεγγίσει όταν ήταν μόλις 16 ετών.

«Πάντα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια και ο Άντι ήταν ο κατάλληλος άντρας για μένα. Δεν το βλέπω ως ένα μεγάλο άνδρα ή τον μπαμπά μου», λέει η ίδια στο ντοκιμαντέρ.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter

Πηγή: Unilad.Co.Uk