ntokimant;er

Πώς η επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να οδηγήσουν την ανθρώπινη απόδοση σε πρωτοφανή ύψη. Πρεμιέρα την παραμονή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η θρυλική σταρ του Χόλιγουντ με τα δικά της λόγια μέσα από 40 ώρες νέου ηχητικού υλικού, προσωπικών φωτογραφιών και ερασιτεχνικών βίντεο.
Τα παιδικά χρόνια, το σινεμά, η διπολική διαταραχή, ο αλκοολισμός, οι έρωτες, η φήμη της «δύσκολης» στη συνεργασία ηθοποιού που την ακολουθούσε. Μιλούν επίσης, η Σάρον Στόουν και ο Μίκι Ρουρκ.
Το ντοκιμαντέρ του Viasat History ακολουθεί τον διασημότερο αρχαιολόγο της Αιγύπτου Ζαχί Χαουάς, καθώς αναζητά απαντήσεις στη νεκρόπολη της Σακκάρα.
«Ψαρεύοντας για το Μπλε»: οι επαγγελματίες ψαράδες στην πρώτη γραμμή για την προστασία των θαλασσών από το πλαστικό. Μέχρι σήμερα έχουν εκπαιδευτεί 216 επαγγελματίες ψαράδες και έχουν συγκεντρωθεί 57 τόνοι πλαστικού
TA BΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΠΛΕ
Άνδρο πειρατών ή ορμητήριο επαναστατών; Ιστορικοί και μελετητές ρίχνουν φως στην ιστορία της, μέσα από τη νέα δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV.
Ο Spurlock έκανε θραύση το 2004 με του ντοκιμαντέρ του «Super Size Me», το οποίο ήταν υποψήφιο για Όσκαρ.
«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου», ακούγεται να λέει στο συγκινητικό πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ιστορίες από τόπους ανασκαφών σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Πέργαμο, Μεσοποταμία, Μαδαγασκάρη, τη Lady Sapiens, τους θρύλους του κάστρου της Μυτιλήνης και όχι μόνο.
Από τη Λίμνη Βουλιαγμένη και το Σπήλαιο της Αμφιτρίτης στην Πάρο μέχρι το Σπήλαιο του Διρού και το Σπήλαιο των Ελεφάντων στα Χανιά της Κρήτης (βίντεο).