Κάιλι Τζένερ: «Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική. Οι αλλαγές οφείλονται στο καλό μεικ- απ και τα ωραία μαλλιά»

Η Κάιλι έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια.
Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Τζένερ ορκίζεται ότι ποτέ δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση στο πρόσωπό της και όλες οι αλλαγές που βλέπουμε οφείλονται σε πολύ καλό μέικ - απ αλλά και θεραπεία γεμίσματος χειλιών.

«Φοβάμαι τις επεμβάσεις πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Οι άνθρωποι απλά δεν συνειδητοποιούν πόσο μπορούν να σε αλλάξουν ένα καλό μέικ - απ και τα ωραία μαλλιά», δήλωσε η 21χρονη επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος στο περιοδικό People.

Evening Standard

Όταν την πίεσε ο δημοσιογράφος ρωτώντας της πως γίνεται ένα μέικ - απ να σε μεταμορφώσει τόσο πολύ, παραδέχθηκε πως έχει βάλει και «γεμίσματα» στα χείλη.

«Δεν το αρνούμαι αυτό. Αλλά δεν έχω κάνει πλαστική».

W

Η Κάιλι, έχει αλλάξει δραματικά από τότε που άρχισε να εμφανίζεται στο ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians» όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Πολλές φορές και στα πλαίσια της εκπομπής είχε εκφράσει την δυσαρέσκιά της για τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων περί πλαστικών επεμβάσεων.

«Απλά δεν είμαι έτοιμη να τους μιλήσω για αυτό. Παραδέχομαι ότι έχω βάλει κάποια «γεμίσματα» στα χείλη μου. Ήταν μια δική μου ανασφάλεια και δεν θέλω να συζητάω για αυτό».

People

(Με πληροφορίες από το Mirror και HuffPost US )