KAINOTOMIA ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Καινοτομία στην καθαριότητα: Ένα καθαριστικό με επαναστατική φόρμουλα που σκοτώνει τα μικρόβια για 10 μέρες

Αυτό το καινοτόμο δραστικό καθαριστικό το χρησιμοποιούν στα νοσοκομεία & γιατί να το προτιμήσεις και εσύ
BACOBAN

Τα περισσότερα καθαριστικά στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της πολύ ισχυρής χλωρίνης, προσφέρουν μόνο προσωρινή καθαριότητα και απολύμανση. Για παράδειγμα, η δράση της χλωρίνης διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ πολλά άλλα καθαριστικά προσφέρουν προστασία για μόλις 20 λεπτά. Παρόλο δηλαδή, που σκοτώνουν αποτελεσματικά τους μικροοργανισμούς, η αντιμικροβιακή τους δράση δεν παραμένει ενεργή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή τους. Τα μικρόβια αρχίζουν ξανά να “διαιρούν και να βασιλεύουν” και το χειρότερο είναι ότι εμείς έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι οι επιφάνειές μας είναι καθαρές, αφού θεωρητικά μόλις τις καθαρίσαμε.

Η συνεχής αναζήτηση για πιο αποτελεσματικά αντιμικροβιακά προϊόντα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που δεν καθαρίζουν απλά, αλλά προσφέρουν προστασία που διαρκεί. Ένα καινοτόμο καθαριστικό που ανέτρεψε τα δεδομένα στον χώρο της υγιεινής και δημιουργήθηκε για να παρατείνει κατά πολύ τον χρόνο προστασίας των επιφανειών από τα μικρόβια είναι το Bacoban.

Πρόκειται για μια σειρά προϊόντων καθαρισμού που δημιουργήθηκαν από μια γερμανική εταιρεία. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας Bacoban ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Χρειάστηκαν περίπου 5 χρόνια μέχρι να βρουν τη “μυστική” φόρμουλα που θα δημιουργούσε ένα επαναστατικό καθαριστικό που δε θα έμοιαζε με κανένα άλλο. Έτσι τα πρώτα προϊόντα του Bacoban κυκλοφόρησαν επίσημα στην αγορά περίπου το 2005. Από τότε, τα Bacoban έχουν χρησιμοποιηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σε διάφορους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη για την απολύμανση επιφανειών σε δωμάτια ασθενών, χειρουργεία, ΜΕΘ και άλλους κρίσιμους χώρους υγείας, οι βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, οι δημόσιοι χώροι όπως σχολεία, Μ.Μ.Μ και αεροδρόμια, τα γραφεία και άλλοι επαγγελματικοί χώροι, αλλά φυσικά και σπίτια λόγω της μακροχρόνιας αντιμικροβιακής τους δράσης και της καινοτόμου τεχνολογίας τους.

BACOBAN

Στην Ελλάδα θα τα βρεις εδώ

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Bacoban να ξεχωρίζει;

1. Μια αντιμικροβιακή “ασπίδα” που προστατεύει έως και 10 ημέρες

Το “μυστικό” του Bacoban είναι ότι μόλις το εφαρμόσουμε δημιουργεί ένα λεπτό, προστατευτικό φιλμ -προϊόν νανοτεχνολογίας- που μπορεί να μη βλέπει το μάτι μας, αλλά υπάρχει και μάλιστα είναι πολύ ανθεκτικό. Αυτό το φιλμ παραμένει ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν εξατμίζεται ή απομακρύνεται εύκολα με την καθημερινή χρήση. Έτσι, ακόμα και αν σκουπίσουμε την επιφάνεια ή την τρίψουμε με πανί, την ακουμπήσουμε ή εκτεθεί σε κάποιον περιβαλλοντικό παράγοντα, η δράση του δε μειώνεται εύκολα και παρέχει συνεχώς αντιμικροβιακή προστασία. Ο μόνος τρόπος για να αφαιρεθεί είναι με κάποιο σκληρό καθαριστικό ή με αλκοόλη 70%.

Παράλληλα, η καινοτόμος τεχνολογία του Bacoban επιτρέπει τη σταδιακή αποδέσμευση αντιμικροβιακών παραγόντων. Αυτό σημαίνει ότι οι δραστικές ουσίες απελευθερώνονται αργά με την πάροδο του χρόνου, διατηρώντας την επιφάνεια προστατευμένη από μικροοργανισμούς για παρατεταμένη περίοδο.

BACOBAN

Στην ουσία το Bacoban δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ που προστατεύει οποιαδήποτε επιφάνεια από την “επιδρομή” των μικροοργανισμών. Βρες όλα τα προϊόντα του Bacoban εδώ

2. Καταπολεμά σχεδόν όλα τα βακτήρια, ιούς και μύκητες
Η καινοτόμος τεχνολογία του Bacoban επιτρέπει την καταπολέμηση βακτηρίων, ιών και μυκήτων με τρόπους που τα συμβατικά καθαριστικά δεν μπορούν να προσφέρουν. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι το Bacoban καταπολεμά αποτελεσματικά έναν ευρύ φάσμα μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, ιών και μυκήτων.
Πιο συγκεκριμένα, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό ενάντια σε:
- κοινά βακτήρια, όπως είναι το Escherichia coli (E. coli) και το Salmonella,
- ιούς κοινού κρυολογήματος και γρίπης, μειώνοντας την εξάπλωση αυτών των κοινών ασθενειών,
- κορονοϊούς, συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί την COVID-19.
- εντερικούς ιούς, όπως ο Norovirus και ο Rotavirus, οι οποίοι προκαλούν γαστρεντερίτιδα,
- κοινούς μύκητες όπως η Candida albicans, η οποία μπορεί να προκαλέσει μυκητιασικές λοιμώξεις
- μούχλα που μπορεί να αναπτυχθεί σε υγρές και ακάθαρτες επιφάνειες.

Και μάλιστα το 99% αυτών των ιών, βακτηρίων και μυκήτων εξοντώνονται μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που εφαρμόζεται το Bacoban.

BACOBAN

Σύγκριση του Bacoban με άλλα καθαριστικά. Βρες όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα εδώ

3. Αποτρέπει την αναπαραγωγή & εξάπλωση των μικροοργανισμών

Οι αντιμικροβιακοί παράγοντες του Bacoban δρουν καταστρέφοντας τις κυτταρικές μεμβράνες των βακτηρίων και των ιών, αποτρέποντας έτσι την αναπαραγωγή και εξάπλωσή τους. Η συνεχής δράση τους εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια παραμένει ασφαλής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Είναι πιστοποιημένο
Το Bacoban έχει λάβει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και εγκρίσεις από διεθνείς οργανισμούς όπως η FDA (Food and Drug Administration) στις ΗΠΑ, η EPA (Environmental Protection Agency) επίσης στις ΗΠΑ, και ο VAH (Verbund für Angewandte Hygiene) στη Γερμανία, αλλά και το ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Κάθε προϊόν του ελέγχεται και ακολουθείται από ένα αυστηρό πρωτόκολλο ανάπτυξης για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με όλα τα πρότυπα και τους κανονισμούς πριν προσφερθεί στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το εμπιστευτούν ελεύθερα για τη διατήρηση υγιεινών και καθαρών περιβαλλόντων σε ποικίλους τομείς, από την υγειονομική περίθαλψη έως τη βιομηχανία τροφίμων και την οικιακή χρήση.

.
Bacoban
.

Βγαίνει και σε συμπυκνωμένη μορφή σε μονοδόσεις για το σφουγγάρισμα. Βρες όλα τα προϊόντα του Bacoban εδώ

5. Είναι ασφαλές για χρήση σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες

Τα προϊόντα Bacoban είναι σχεδιασμένα να είναι ασφαλή για χρήση σε διάφορες επιφάνειες και δεν προκαλούν φθορά σε ευαίσθητα υλικά. Έτσι, μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να καθαρίσουμε πάγκους, τον γρανίτη, πλακάκια, μπανιέρες, νεροχύτες, ντους, κεραμικά, πορσελάνες, ξύλο και δάπεδο, ντουλάπια, laminate, ανοξείδωτο ατσάλι, γυάλινες επιφάνειες και καθρέπτες, υφάσματα όπως τα χαλιά και το ύφασμα του σαλονιού, παράθυρα, βρύσες, τον φούρνου, αλλά και συσκευές όπως το πληκτρολόγιο και το κινητό. Με λίγα λόγια, σχεδόν τα πάντα.

Bacoban

Βρες όλα τα προϊόντα του Bacoban εδώ

Και το καλό είναι ότι το Bacoban διατίθεται σε διάφορες μορφές για να καλύψει κάθε ανάγκη καθαρισμού. Μπορεί να βρεθεί σε υγρή μορφή, την οποία μπορούμε να ρίξουμε σε ένα πανί για να καθαρίσουμε οποιαδήποτε επιφάνεια με ακρίβεια. Υπάρχει επίσης σε σπρέι, το οποίο είναι ιδανικό για γρήγορη εφαρμογή σε υφάσματα και άλλες επιφάνειες όπως η τουαλέτα, προσφέροντας εύκολη και ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος. Για το σφουγγάρισμα, υπάρχει σε συμπυκνωμένο υγρό, που μπορεί να αναμιχθεί με νερό για την απολύμανση μεγάλων επιφανειών, όπως τα δάπεδα. Επιπλέον, διατίθεται σε υγρά μαντηλάκια, τα οποία είναι πρακτικά για γρήγορη απολύμανση όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού ή σε μέρη όπου δεν είναι διαθέσιμος άλλος εξοπλισμός καθαρισμού.

BACOBAN

Το Bacoban καθαρίζει όλες τις επιφάνειες αποτελεσματικά. Βρες τα best-seller προϊόντα του Bacoban εδώ

6. Φιλικό προς το δέρμα & το περιβάλλον

Συν σε όλα αυτά είναι ότι είναι και εξαιρετικά φιλικό προς το δέρμα και το περιβάλλον. Η σύνθεσή του έχει δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλές για δερματική επαφή, κάτι που υποστηρίζεται από πιστοποιήσεις όπως αυτή του Dermatest, που δείχνει ότι δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα. Σε αντίθεση με πολλά συμβατικά καθαριστικά που περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες και μπορούν να προκαλέσουν δερματικούς ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις, το Bacoban προσφέρει μια ασφαλή επιλογή για συχνή χρήση χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα.

Παράλληλα, είναι επίσης βιοδιασπώμενο και δεν περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), που είναι βλαβερές για το περιβάλλον. Επίσημες δοκιμές έχουν δείξει ότι το ενεργό συστατικό του Bacoban είναι ταχέως βιοδιασπώμενο, με ποσοστό άνω του 60%, κάτι που το καθιστά μια βιώσιμη επιλογή σε αντίθεση με πολλά άλλα καθαριστικά που περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες και έχουν αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Το Bacoban δεν είναι απλώς ένα καθαριστικό - είναι η απόλυτη επανάσταση στην απολύμανση και η κορυφή της τεχνολογίας καθαρισμού αυτή τη στιγμή. Με την καινοτόμο τεχνολογία του που παρέχει προστασία έως και 10 ημέρες, προσέφερε μια νέα διάσταση στην υγιεινή και την καθαριότητα. Είναι η επιλογή των νοσοκομείων παγκοσμίως για την καταπολέμηση μικροοργανισμών. Και μόνο αυτό λέει πολλά.

Βρες τα best-seller προϊόντα του Bacoban εδώ