Καλαμάτα: Ανήλικοι διέρρηξαν αποθήκη και έκλεψαν 2 τόνους ελαιόλαδο – 1 σύλληψη

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΑΙΩΝΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΑΙΩΝΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Eurokinissi

Διάρρηξη σε αποθήκη με ελαιόλαδο διέπραξαν ανήλικοι στην Καλαμάτα με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός ανηλίκου.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι οποίοι είχαν κλέψει ένα φορτηγάκι, κατάφεραν να διαρρήξουν αποθήκη με ελαιόλαδο, και κατάφεραν να κλέψουν 2 τόνους.

Διάρρηξη σε αποθήκη με ελαιόλαδο: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, τρεις περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (26.2.2024) το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας ανήλικος.

Σε βάρος του ανηλίκου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη 3 άνδρες, που αναζητούνται. Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, αξιοποιώντας κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από την 19.2.2024 έως και την 26.2.2024, στη Μεσσήνη και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης, είχαν διαπράξει:

1 περίπτωση κλοπής οχήματος από επιχείρηση, το οποίο ήταν έμφορτο με έπιπλα,
1 περίπτωση κλοπής σε αγροτικό συνεταιρισμό, όπου αφαίρεσαν πάνω από 2 τόνους ελαιόλαδου, 2 μπαταρίες οχημάτων και διάφορα αγροτικά εργαλεία, καθώς και
1 περίπτωση κλοπής σε αποθήκη, όπου αφαίρεσαν 50 κιλά ελαιόλαδο.
Μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε, ενώ κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του».

Πηγή: dikastiko

Δημοφιλή