Καμηλοπάρδαλη δίνει μάχη να ξεφύγει από κροκόδειλο αλλά στο τέλος την κατασπαράζουν και λιοντάρια

Καμηλοπάρδαλη δίνει μάχη να ξεφύγει από κροκόδειλο αλλά στο τέλος την κατασπαράζουν και λιοντάρια

Η μάχη για την επιβίωση σε μία από τις πιο άγριες εκδοχές της. Μία καμηλοπάρδαλη προσπαθεί να γλυτώσει από έναν κροκόδειλο που την κρατάει στο έδαφος έχοντας το ένα της πόδι ανάμεσα στα σαγόνια του. Επί ώρες το άτυχο ζώο προσπαθεί να σηκωθεί αλλά το αρπακτικό καταφέρνει να το συγκρατήσει.

Τελικά, η καμηλοπάρδαλη σπάει το πόδι της και παραδίδεται. Λίγο αργότερα το έργο του κροκόδειλου έρχεται να το ολοκληρώσει μία αγέλη λιονταριών.

Το παραπάνω περιστατικό, ένα ξεκάθαρο παιχνίδι επικράτησης του ισχυρότερου, καταγράφηκε από κάμερες και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Όπως εξηγεί μάλιστα ο άνθρωπος που το κατέγραψε, ο ιδιοκτήτης μίας εταιρείας σαφάρι στο Lower Sabie της Νότιας Αφρικής ο ίδιος με τους πελάτες του περίμεναν περισσότερο από μία ώρα να ελπίζοντας ότι η καμηλοπάρδαλη θα καταφέρει να ξεφύγει από τα σαγόνια του κροκόδειλου. «Κάθε φορά που καμηλοπάρδαλη προσπαθούσε να σηκωθεί οι καλεσμένοι μου και εγώ την ενθαρρύναμε με την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να τη βοηθήσουμε», λέει τονίζοντας ωστόσο ότι πάντα η αποτύγχανε.

Πηγή: Daily Mail

Δημοφιλή