Κάποιοι δεν βρίσκουν «αρκετή» τη Meghan Markle για τον πρίγκιπα Harry. Εκείνη έχει την καλύτερη απάντηση

Η προσωπική της μαρτυρία για τη μάχη της με την έλλειψη αυτοεκτίμησης τα λέει όλα.

Μετά την αποκάλυψη των αρραβώνων τους πριν λίγες μέρες και την επίσημη ανακοίνωση του επικείμενου γάμου τους την ερχόμενη άνοιξη, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μονοπώλησαν τα διεθνή Μέσα και εξακολουθούν.

Ο διεθνής Τύπος αφιέρωσε σελίδες επί σελίδων μιλώντας για τη μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα, για το ποια είναι, πώς ήταν η ζωή της μέχρι σήμερα, για τις κοινωνικές της ευαισθησίες, χτίζοντας σταδιακά το προφίλ της «σωστής» soon to be δούκισσας/πριγκίπισσας ή οτιδήποτε άλλο.

Έτσι, μέσα σε αυτό το κλίμα, ήρθε στην επιφάνεια ένα γράμμα της Markle στο 12ο τεύχος του περιοδικού Darling, στο οποίο περιγράφει τη μάχη της με τον ίδιο της τον εαυτό, όταν νόμιζε πως δεν είναι «αρκετή» και ένιωθε ότι πρέπει πάντα να αποδεικνύει κάτι στους άλλους που αμφέβαλαν για εκείνη.

«Ήμουν στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας της ζωή μου, τότε που προσπαθούσα να βρω την προσωπική μου αξία σε μια βιομηχανία που σε κρίνει γα όλα όσα δεν είσαι και θα έπρεπε να είσαι», έγραφε και συμπλήρωνε: «Όχι αρκετά λεπτή, όχι αρκετά όμορφη, όχι αρκετά πατριώτισσα, ενώ παράλληλα είσαι για κάποιους άλλους πάρα πολύ αδύνατη, πολύ πατριώτισσα, πολύ όμορφη την ακριβώς επόμενη μέρα».

Όλα άλλαξαν για εκείνη όταν πέρασε από ένα κάστινγκ για τη σκηνοθέτη April Webster η οποία διέκρινε την έλλειψη αυτοεκτίμησης στη Markle. «Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι αρκετή. Λιγότερο μακιγιάζ, περισσότερη Meghan», ήταν τα λόγια της στην ηθοποιό. και συνέχισε λέγοντάς της ότι έμοιαζε με «συρρικνωμένη βιολέτα», ότι είχε μαρασμό και απέπνεε ανασφάλεια. Η Markle γράφει πως αυτή η στιγμή ήταν η αφύπνιση που χρειαζόταν.

Μετά από αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει το blog της «The Tig», στο οποίο όχι μόνο μοιράζεται ιστορίες που μπορούν να εμπνεύσουν και άλλες γυναίκες αλλά θυμίζει στον εαυτό της και σε όλους ότι αξίζουν όπως κι αν είναι.

Η μάχη της Meghan Markle με την αυτοεκτίμηση και ο τρόπος που το δούλεψε και τελικά το επικοινωνεί σήμερα είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους όσοι είχαν κάτι να πουν για την επιλογή του πρίγκιπα Harry να παντρευτεί μια «χωρισμένη γυναίκα». Η Meghan είναι ασχολείται με την ουσία πια, ας κάνουμε όλοι το ίδιο.