Κατασχέθηκε ολόχρυση McLaren Senna influencer γιατί δεν είχε λεφτά να πληρώσει την ασφάλεια

'Εχει σχεδόν έξι εκατομμύρια followers στο Instagram και έναν ακριβό τρόπο ζωής αλλά δεν μπόρεσε να ασφαλίσει το πανάκριβο υπεραυτοκίνητο του.
.
.
Instagram

Η αγορά ενός γυαλιστερού, χρυσού υπεραυτοκίνητο δεν αρκεί. Πρέπει να έχεις τα χρήματα για να το συντηρήσεις αλλά και να το ασφαλίσεις.

Αυτό έμαθε πρόσφατα ο Ιρανός influencer, τραγουδιστής και «αστέρας» των μέσα κοινωνικής δικτύωσης Πουγιάν Μοχτάρι, και μάλιστα με τον δύσκολο τρόπο.

Ο νεαρός έχει στην κατοχή του μια ολόχρυση McLaren Senna αξίας ενός εκ. δολαρίων η οποία κατασχέθηκε, στις 25 Φεβρουαρίου, μετά από έλεγχο, από αστυνομικούς της τροχαίας του Ντόβερ καθώς εντοπίστηκε να κυκλοφορεί χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ο 31 ετών Μοχτάρι έχει σχεδόν έξι εκατομμύρια followers στο Instagram και έναν ακριβό τρόπο ζωής με ιδιωτικά τζετ, αλλά δεν μπόρεσε να ασφαλίσει το πανάκριβο βρετανικό υπεραυτοκίνητο του.

Όπως αναφέρει η Sun, «Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχε στην κατοχή τους ένα πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο ήταν ανασφάλιστο. Στη συνέχεια το οδήγησαν σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα προτού το πάνε σε ένα πάρκινγκ με κατασχεμένα αυτοκινήτων. Η McLaren Senna έμεινε εκεί για περισσότερο από μια εβδομάδα».

Ο Μοχτάρι έστειλε ένα φορτηγό για να παραλάβει το αυτοκίνητο με προορισμό το Παρίσι.

Δημοφιλή