Κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της άμαξας που θα χρησιμοποιήσουν o Harry και η Meghan στο γάμο τους

Σε λιγότερο από 20 μέρες θα τελεστεί το μυστήριο.
POOL New / Reuters

Το ζεύγος των Harry-Meghan αποφάσισε με ποια άμαξα θα διασχίσουν το Ουίνσδορ, δηλώνοντας παράλληλα, ότι ανυπομονούν για την τελετή του γάμου τους.

Ο πρίγκιπας Harry και η Αμερικανίδα μνηστή του θα επιβιβαστούν σ′ ένα λαντώ -(σ.σ. μια άμαξα Ascot Landau) για να διασχίσουν την πόλη μετά τον γάμο τους στο Ουίνδσορ, στις 19 Μαΐου.

«Ο πρίγκιπας Harry και η κα Markle ανυπομονούν για αυτή τη σύντομη διαδρομή, η οποία ελπίζουν ότι θα τους επιτρέψει να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσους θα έχουν συγκεντρωθεί στο Ουίνδσορ προκειμένου να εορτάσουν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η άμαξα που θα μεταφέρει το ζεύγος των νεόνυμφων θα διασχίσει το Ουίνδσορ πριν επιτρέψει στην πλατιά, καταπράσινη λεωφόρο που οδηγεί στις πύλες του Πύργου. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον, την άμαξα θα σύρουν άλογα Windsor Grey.

Υπάρχουν πάνω από 100 άμαξες στη συλλογή των Βασιλικών Στάβλων, με πέντε Ascot Landaus. Ο Harry χρησιμοποίησε μία από αυτές στο γάμο του αδελφού του William με την Kate Middleton το 2011, όπου ήταν κουμπάρος.

O Philip Barnard-Brown καθοδηγεί ένα από τα τέσσερα άλογα που θα σύρουν την άμαξα.
WPA Pool via Getty Images
O Philip Barnard-Brown καθοδηγεί ένα από τα τέσσερα άλογα που θα σύρουν την άμαξα.