ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
13/02/2019 13:10 EET | Updated 14/02/2019 13:58 EET

Κέρδισε το ταξίδι των ονείρων σου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

Κέρδισε το ταξίδι των ονείρων σου για τον Άγιο Βαλεντίνο

H αγάπη είναι το ωραιότερο ταξίδι και αυτό στην Turkish Airlines το γνωρίζουν καλά. Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι ακόμη μια ευκαιρία να ταξιδέψεις μαζί με το ταίρι σου, να “γεμίσεις μπαταρίες”, να δημιουργήσεις εμπειρίες και κυρίως να μοιραστείς αγάπη με τους αγαπημένους σου. 

H ημέρα των ερωτευμένων είναι η ό,τι πρέπει για να αδράξεις την ευκαιρία και να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και στο έτερον ήμισυ μια ρομαντική απόδραση που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αυτό το ταξίδι που θέλατε τόσο καιρό να πάτε μαζί, ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για το ωραιότερο ταξίδι που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά και ξανά. Η Turkish Airlines δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη της Huffpost Greece να κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για έναν από τους πιο ρομαντικούς, από τους 306 προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της.

Για να συμμετάσχετε απαντήστε στην ερώτηση στη φόρμα διαγωνισμού, μπείτε στην κλήρωση και αν είστε τυχερός/ή ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για να ταξιδέψετε στον προορισμό της κεντρικής φωτογραφίας.

powered by Typeform

Sponsored Post