Κι άλλες κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey. Ο Guy Pearce αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός τον θώπευσε στα γυρίσματα ταινίας

Η υπόθεση Spacey δεν έχει τελειωμό!

Ο Guy Pearce βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος της αυστραλιανής εκπομπής «Interview» με παρουσιαστή τον Andrew Denton, όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Kevin Spacey, στα γυρίσματα της ταινίας «LA Confidential» από το 1997.

Ο παρουσιαστής έπαιζε ένα παιχνίδι με τον Pearce όπου τον ρωτούσε για διάφορους ηθοποιούς με τους οποίους ο καλεσμένος έχει συνεργαστεί κι εκείνος έπρεπε να εκφράσει τη γνώμη του.

Ο 50χρονος ηθοποιός είπε αμέσως ότι του είναι δύσκολο να απαντήσει στο ερώτημα. «Φανταστικός ηθοποιός, ειλικρινά εκπληκτικός. Αλλά οι στιγμές μου μαζί του ήταν σίγουρα δύσκολες», είπε ο Pearce. «Είναι άνθρωπος που...αγγίζει χωρίς τη συγκατάθεση σου. Με θώπευσε. Ευτυχώς, ήμουν 29 ετών και όχι 14».

Πριν από κάποιους μήνες, ο ηθοποιός Anthony Rapp αποκάλυψε στο BuzzFeed News ότι το 1986 και σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο Spacey προσπάθησε να τον αποπλανήσει σεξουαλικά.

Εκτός όμως από τον Rapp, 20 άνθρωποι κατηγόρησαν τον Spacey για ανάρμοστη συμπεριφορά στη θεατρική Ακαδημία του Λονδίνου, στην οποία ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής. Επιπλέον και οι συμπρωταγωνιστές του στην αμερικανική σειρά «House of Cards» τον κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.