Κίνα: Γείτονες σώζουν κορίτσι που κρέμεται από παράθυρο του 5ου ορόφου (βίντεο)

Το κορίτσι κρέμονταν από το λαιμό από τα κάγκελα ασφαλείας της πολυκατοικίας, όταν οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν.
.
.
Daily Mail

Σε μια συγκλονιστική διάσωση προχώρησαν οι γείτονες μιας πολυκατοικίας, όταν ένα κοριτσάκι βρέθηκε να κρέμεται στον αέρα, σε ύψος 21 μέτρων, από το παράθυρο ενός διαμερίσματος του 5ου ορόφου στην Κίνα.

Συγκεκριμένα, το τεσσάρων ή πέντε ετών κορίτσι κρέμονταν αβοήθητο από το λαιμό του από τα κάγκελα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στην Τσονγκίνγκ, στη νότιο-κεντρική Κίνα, όταν ένας γενναίος γείτονας έσπευσε να σκαρφαλώσει στην πρόσοψη του κτιρίου προκειμένου να το φτάσει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε έντρομος, έστησε ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας απλώνοντας μια κουβέρτα, ενώ κι άλλοι προσπάθησαν να ανέβαινουν στο κτίριο για να βοηθήσουν.

Ευτυχώς, παρά τη βροχή, κατάφεραν να την απελευθερώσουν και να την οδηγήσουν προσεκτικά πίσω από το παράθυρο με ασφάλεια, χωρίς το παιδί να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Το κορίτσι έκλαιγε και φώναζε τη μητέρα του. Οι γονείς του φέρονται να βγήκαν για να αγοράσουν λαχανικά, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι.

«Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, η νεαρή κοπέλα κρεμόταν έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να τη σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, δήλωσε ο κ. Τσεν, ένας από τους άνδρες που βοήθησαν στη διάσωση.

(Πηγή: Daily Mail)

Δημοφιλή