ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/05/2021 13:42 EEST

"Κλειδί" το αυτοκίνητο στη δολοφονία του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Ελπίζεται ότι σε κάποιο σημείο της διαδρομής του αυτοκινήτου θα βρεθούν στοιχεία.

zantereport.gr
Το αυτοκίνητο του θύματος ενώ καίγεται.

Τη διαδρομή, που έκανε το γκρι αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια, από το σημείο όπου εκλάπη στην Αττική, μέχρι την οδό Φιλικών της Ζακύνθου όπου έπεσε νεκρός ο επιχειρηματίας, 54 ετών, θέλουν να χαρτογραφήσουν οι αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά τους να συλλέξουν στοιχεία για τους εκτελεστές.

Τα δεδομένα, που έχουν στη διάθεσή τους, για τους δύο δράστες είναι φτωχά: Φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρες κουκούλες Full Face και είχαν κανονική σωματοδομή.

Ευελπιστούν, όμως, σε κάποιο σημείο της διαδρομής του αυτοκινήτου να βρουν περισσότερα στοιχεία για αυτόν - ή αυτούς - που το έκλεψε και έτσι να φθάσουν στους δολοφόνους.

Η κάμερα ασφαλείας, που βρίσκεται στην είσοδο τού τεχνικού γραφείου και σημείου της επίθεσης, ουσιαστικά μόνο επιβεβαίωσε τις μαρτυρίες που είχαν οι αστυνομικοί, καθώς είναι και το σημείο όπου οι δράστες ήταν προετοιμασμένοι ότι θα προκαλέσουν τα βλέμματα όλων και είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, που έχουν ενεργό ρόλο στις έρευνες, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή και το περιστατικό του περασμένου Ιουνίου, όταν σε μία άλλη ενέδρα, ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε και  δολοφονήθηκε η σύζυγός του, 38 ετών.

Οι δύο ενέργειες παρουσιάζουν αρκετές διαφορές και κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικοί εκτελεστές.