Κλειστό το κέντρο για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο - Που θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τις 12:00 το μεσημέρι θα κλείνει σταδιακά το κέντρο γύρο από την Ομόνοια, το Σύνταγμα και την Πατησίων.
.
.
Eurokinissi

Κλειστό θα είναι από τις 12:00 το μεσημέρι το κέντρο της Αθήνας λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου και της πορείας που έχει προγραμματιστεί από φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους, εκπαιδευτικά σωματεία και άλλων συλλογικοτήτων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση η ΕΛΑΣ, θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης - κινητοποίησης. Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Δημοφιλή