Κολωνός: Πώς επανέφεραν στη ζωή τον 5χρονο

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Μαλάξεις επί δέκα λεπτά, μέχρι να καταφθάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκανε στο πεντάχρονο αγόρι ένας γείτονας, μόλις άκουσε από τους πυροσβέστες πως το ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του από το φλεγόμενο διαμέρισμα τής οδού Αλκυόνης στον Κολωνό.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο το πλήρωμα του ασθενοφόρου όσο και οι γιατροί του νοσοκομείου Αττικόν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το ανήλικο παιδί, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου ήταν ο πατέρας με τα τρία παιδιά του, πέντε, 8 και 12 ετών. Δεκαπέντε πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σαρανταπεντάχρονος πατέρας φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και η πυρκαγιά να ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας.

Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πάτερα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη υπόθεση με τη φωτιά στον Κολωνό που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πατέρα του 5χρονου αγοριού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση.

Δημοφιλή