Κωπηλατώντας στην λίμνη Καστοριάς

Για όσους δεν μπορούν να πάνε εκεί, υπάρχει η δυνατότητα live streaming του σημαντικότερου διήμερου του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Από το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας
Από το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από τον υπολογιστή , το τάμπλετ ή το κινητό τους τους τελικούς του 87Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα γίνουν το Σάββατο και την Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς θα έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος.

Το πιο σημαντικό διήμερο της φετινής διοργάνωσης θα καλυφθεί απευθείας (livestream) μέσω του καναλιού της ΕΚΟΦΝΣ στο Youtube σε μια προσφορά της Ομοσπονδίας για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης τους τελικούς στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών , Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ Ελαφρών Βαρών.

Το livestream θα είναι διαθέσιμο τόσο από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας όσο κι από την σελίδα της ΕΚΟΦΝΣ στο Facebook.

Με αριθμό συμμετοχών που ξεπερνούν κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Καστοριά.

Επτακόσιοι αθλητές από 30 Ναυτικούς ομίλους της χώρας με τους προπονητές τους βρίσκονται ήδη στην Καστοριά ενώ εδώ και μέρες έχει εγκατασταθεί στην ακριτική πόλη σύσσωμο και το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας με το στελεχιακό του δυναμικό όπου μαζί με τον Έφορο της Ομοσπονδίας και Αλυτάρχη των αγώνων, Καστοριανό Κώστα Παπαγιάννη, φροντίζουν ώστε να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα αντάξιο του υψηλού επιπέδου των αθλητών της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Λόγω των μέτρων για την αποτροπή της πανδημίας το πρωτάθλημα γίνεται σε μια διοργάνωση -έγινε και το 2020- και όχι σε δύο όπως στο παρελθόν ενώ έχει προβλεφθεί να διαγωνιστούν και αθλητές στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων που συνήθως διαγωνίζονταν μόνο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά.

Σημαντικός αρωγός στην διοργάνωση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος είναι ο Δήμος Καστοριάς, που έχει φροντίσει όλο το προηγούμενο διάστημα τις λεπτομέρειες εντός και εκτός της λίμνης για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ , www.kopilasia.gr