Κορυφαίο στην κατηγορία του και φέτος το Sani Resort

Πρωτιά στην κατηγορία Europe’s Leading Family Resort και Greece’s Leading Family Resort 2020 στα World Travel Awards.

Για μια ακόμη χρονιά, το Sani Resort στη Χαλκιδική, απέσπασε την κορυφαία διάκριση στα World Travel Awards, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το Sani Resort αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος οικογενειακός προορισμός στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, με τις δύο διακρίσεις, Europe’s Leading Family Resort και Greece’s Leading Family Resort 2020, που έρχονται ως αναγνώριση της δέσμευσης για μια εμπειρία φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Με πέντε ξενοδοχεία, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, βραβευμένους χώρους και προγράμματα απασχόλησης για νήπια και παιδιά, αθλητικές ακαδημίες σε συνεργασία με φημισμένους αθλητές και ομάδες, περισσότερες από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό, πολιτιστική ατζέντα και ιδιωτική μαρίνα, το Sani Resort αποτελεί σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης, αναβαθμίζοντας και την εικόνα της χώρας μας, διεθνώς.

Η επιτυχία στα βραβεία World Travel Awards 2020 έρχεται στο κλείσιμο ενός 100% Covid-free καλοκαιριού. Το 2020, το 100% των 9.000 φιλοξενούμενων στο Sani Resort, εξετάστηκε με μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων για τον ιό COVID-19, με μηδενικά κρούσματα στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πλήρη ασφάλεια σε όλες τις εγκαταστάσεις. Σε αυτό το επίτευγμα συνέβαλε δυναμικά η προηγμένη τεχνολογία, τα ενισχυμένα πρωτόκολλα υγιεινής και η μελέτη και ενδελεχής εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων από το προσωπικό. Τo πρωτόκολλο υγείας #OnlyatSani έχει σχεδιαστεί σε συμφωνία με τον Όμιλο Βιοιατρική και την Ecolab και έχει πιστοποιηθεί από το Covid Shield Certificate της TUV Austria, ώστε να πληρεί κάθε απαίτησης και να εισάγει προαιρετικά μέτρα αυξημένης ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης.

Για το 2021, οι πυλώνες φιλοξενίας για τα ξενοδοχεία του Sani Resort ενισχύουν τα μέτρα διασφάλισης της υγείας του επιτυχημένου καλοκαιριού του 2020, και δίνουν έμφαση στους πανέμορφους εξωτερικούς χώρους και τις εμπειρίες στη φύση.

Έχουν προβλεφθεί λεπτομερή μέτρα για κάθε χώρο, με στόχο αυξημένη καθαριότητα, διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Δημοφιλή