ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/04/2020 20:17 EEST | Updated 04/04/2020 22:01 EEST

Αναζητείται η μητέρα του κοριτσιού που τραυματίστηκε από σφαίρα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα προέρχεται από πυροβόλο όπλο.

Eurokinissi

Τη μητέρα του 8χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε από σφαίρα το μεσημέρι του Σαββάτου, κάτω από μυστηριώδεις και αδιευκρίνιστες συνθήκες, αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές.

Παρότι η μητέρα ήταν αυτή που μετέφερε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί στο νοσοκομείο «Παίδων», όταν οι αστυνομικοί την αναζήτησαν για να της πάρουν κατάθεση εκείνη είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο. Όπως είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς, εκείνοι είδαν τη μητέρα αλλά δεν μπόρεσαν από τα λεγόμενά της να καταλάβουν τι είχε συμβεί και πως το παιδί κατέληξε τραυματισμένο. 

Το παιδί μεταφέρθηκε από σπίτι της δυτικής Αττικής στο νοσοκομείο με σφαίρα στο πόδι. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σφαίρα προέρχεται από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΕΛ.ΑΣ., η 8χρονη δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Στο νοσοκομείο μετέβησαν άντρες της Ασφάλειας που διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραυματισμού. Την προανάκριση για το παράξενο συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια.

Sponsored Post