Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 17χρονος που καταγγέλθηκε από 27χρονη για βιασμό

Φέρεται να είπε ότι η 27χρονη του είχε προσφέρει αλκοόλ και μια φορά και κοκαΐνη
φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος (κλείνει τα 18 σε λίγους μήνες) στην Κρήτη που καταγγέλθηκε για βιασμό από 27χρονη με την οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν.

Η 27χρονη κατήγγειλε πως πήγε στο σπίτι της στο Γάζι και την εξανάγκασε σε σωματική επαφή. Ο νεαρός συνελήφθη και αφού προσήχθη για ανάκριση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως ανέφερε το cretapost.gr.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr, ο νεαρός είπε πως δεν υπήρξε βιασμός και ότι η 27χρονη ήταν η πρώτη του ερωτική επαφή. Ισχυρίστηκε ότι την επίμαχη ημέρα υπήρξε συναινετική ερωτική συνεύρεση, έφαγαν, ήπιαν καφέ, και μάλιστα φέρεται να προσκόμισε στις Αρχές και μία σειρά μηνυμάτων που είχαν ανταλλάξει με την 27χρονη, σε ένα κλίμα ιδιαίτερα ένθερμο. Ο νεαρός φέρεται ακόμα να είπε ότι στις συναντήσεις τους, η 27χρονη του πρόσφερε αλκοόλ, ενώ μία φορά του έδωσε να κάνει και χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ο εντολέας του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε μήνα ενώπιον της αρμόδιας αστυνομικής Αρχής, ενώ θα υπάρχει και μία παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων.

Δημοφιλή