ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/02/2018 11:31 EET

Κρήτη: Καυγάς αγροτών on air για τους συνδικαλιστές

temis via Getty Images

Άγριος καβγάς σε πολλά μέτωπα στο πλατό της εκπομπής ”Ώρα αιχμής” της ΚΡΗΤΗ TV με το Μάνο Δασκαλάκη με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Η τοποθέτηση σε απευθείας σύνδεση από το μπλόκο στα μεγάλα χωράφια του προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων Μανούσου Σταυριανουδάκη για ”βολεμένους συνδικαλιστές- κατσουνοφόρους” που έσπασαν το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης κατά την αγροτική απόβαση στην Αθήνα έγινε η αφορμή για να ξεκινήσεις μια μεγάλη ένταση σε πολλά μέτωπα στην διάρκεια της εκπομπής.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης απάντησε με έντονο ύφος για κινητοποιήσεις ένος μόνο κόμματος για να γίνει η αιτία για την έκρηξη του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων Μανόλη Καρκαβάτσου.

Μάλιστα στη διάρκεια της τηλεοπτικής κόντρας δεν έλλειψαν και οι προσωπικές αιχμές με αποτέλεσμα να ”ανάψουν τα αίματα”.

Οι αγρότες των μπλόκων αλλά και συνδικαλιστές από το Ηράκλειο αντάλλαξαν πυρά με φόντο τις κινητοποίησεις με την συζήτηση να βρίσκεται πολλές φορές στο ”κόκκινο” για να κλέισει με ένα ακόμα τηλεοπτικό καβγά της διοίκησης της ΕΑΣΗ με τους εκπροσώπους από τα δύο μπλόκα της Κρήτης.

ΠΗΓΗ: ΝEAKRITI