Κρίστεν ΜακΜενάμι: Πέταξε τις γόβες της στο σόου του Valentino και έγινε viral (βίντεο)

Η Κρίστεν ΜακΜενάμι δεν κατάφερε να περπατήσει πάνω στις γόβες στιλέτο κατά την διάρκεια της επίδειξης του Valentino, με αποτέλεσμα να πέσει.
Neil Mockford via Getty Images

Το σούπερ μοντέλ Κρίστεν ΜακΜέναμι, 58 ετών, έχει περπατήσει σε εκατοντάδες πασαρέλες αφού είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα της δεκαετίας του 90.

Παρόλα αυτά στο σόου του οίκου Valentino δυσκολευόταν να περπατήσεις στις ψηλοτάκουνες γόβες που είχε επιλέξει ο οίκος για το outfit που φορούσε και αφού ταλαντεύτηκε για μερικά βήματα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στα γόνατά της.

Στο βίντεο, το οποίο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε την Κρίστεν ΜακΜενάμι να πετάει τα τακούνια της και να σηκώνεται. Με ένα παπούτσι στο κάθε χέρι, ολοκλήρωσε την πασαρέλα, αλλά ξυπόλητη.

Οι χρήστες του Διαδικτύου έδειξαν γρήγορα την υποστήριξη τους στο μοντέλο, αναφέρει το People.

«Αυτό το βίντεο με κάνει να μην θέλω ποτέ να αγοράσω παπούτσια Valentino. Άλλοι ανέφεραν πως αυτή δεν ήταν «η πρώτη φορά που ο Valentino είχε προβλήματα με τα παπούτσια του στην πασαρέλα» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι απλά δεν δίνουν τα σωστά νούμερα ή τα παπούτσια τους είναι απλά τόσο χάλια για να περπατάς. Διαφορετικά γιατί να πέφτει ένας θρύλος της δεκαετίας του ’90;».

Οι χρήστες παρατήρησαν επίσης πως όταν τελικά σηκώθηκε όρθια και συνέχισε την πασαρέλα της, περπατούσε αμήχανα.

«Τα παπούτσια της έκαναν τόση ζημιά που ξέχασε πώς να περπατάει κανονικά» έγραψε κάποιος. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Κοιτάξτε πόσο ασταθή είναι τα πόδια της αφότου τα έβγαλε. Εγώ δεν έχω Valentino παπούτσια, αλλά από την εμπειρία μου από άλλα brands όπως Balenciaga, YSL κλ.π. θεωρώ ότι τα πολυτελή παπούτσια δεν είναι ως επί το πλείστον άνετα».

Η ίδια η Κρίστεν ΜακΜενάμι φάνηκε πάντως να διασκεδάζει με το περιστατικό. Σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία την ώρα που ετοιμαζόταν για την πασαρέλα, γράφοντας στη λεζάντα: «Πριν από την πτώση».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα