Κτηνωδία στην Αράχωβα: Σκύλος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, βασανίστηκε μέχρι θανάτου

Το άτυχο ζώο κατάφερε να ξεφύγει, σύρθηκε ως το σπίτι του, αλλά, ξεψύχησε στην αυλή.
tvstar.gr

Σοκ προκαλεί στην Αράχωβα ή αδιανόητη κτηνωδία με θύμα ένα σκύλο, ο οποίος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να χάσει τη ζωή του.

Ο σκύλος φαίνεται να βγήκε έξω από το σπίτι του στην Αράχωβα. Δυστυχώς όμως, έπεσε στα χέρια κάποιου διεστραμμένου ο οποίος φαίνεται να βίασε το ζώο με αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα αρκετές φορές, σύμφωνα με το tvstar.gr.

To άμοιρο χάσκι κατάφερε να συρθεί μέχρι την αυλή του σπιτιού του όπου ξεψύχησε από τα βασανιστήρια που είχε υποστεί.

tvstar.gr

Συγκλονισμένος ο ιδιοκτήτης του, όταν το είδε στην αυλή του σπιτιού του, το πήγε στην γιατρό του, η οποία στη γνωμάτευσή της έγραψε: « Σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό αντικείμενο…»

tvstar.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να πάει τον σκύλο για νεκροψία από την Αράχωβα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Τον γύρισαν πίσω όμως και τον έστειλαν στη Λιβαδειά, κατόπιν νέων εντολών, ώστε να πραγματοποιηθεί η νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης από το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου.

Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες σε κάδο του δήμου εντός της πόλης της Αράχωβας είχε βρεθεί ζωντανό γατάκι ασφυκτικά δεμένο σε πλαστική σακούλα. Σχηματίστηκε δικογραφία κατά του δράστη και αναμένονται τα πορίσματα της Εισαγγελείας.

Επίσης, στην ίδια πόλη, πριν από μερικά χρόνια είχε βασανιστεί ξανά σκύλος, του οποίου είχαν κόψει την γλώσσα.

Δημοφιλή