Λαύριο: 33χρονος βίαζε τη 13χρονη κόρη της γυναίκας του

Ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας, αλλά και την εμπιστοσύνη που είχε το δεκατριάχρονο παιδί στον πατριό της
Eurokinissi

Ενώπιον των δικαστικών αρχών βρίσκεται ένας 33χρονος, τον οποίο συνέλαβαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο Λαύριο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης. Προηγήθηκε έρευνα του ”Ανηλίκων” της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο 33χρονος από τον Ιούνιο του 2022 μέχρι το Μάιο του 2023 και ενώ έμεναν με τη σύζυγό του και τη 13χρονη κόρη της σε χωριό της Εύβοιας και στο Λαύριο, ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας, αλλά και την εμπιστοσύνη που είχε το δεκατριάχρονο παιδί στον πατριό της τη βίαζε κατ′ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ′ εξακολούθησε με ανήλικο παθόντα και κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ′ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Δημοφιλή