Λαφαζάνης: «Ανεστάλη πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τ.μ»

Λαφαζάνης: «Ανεστάλη πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τ.μ»
Alkis Konstantinidis / Reuters

«Χάρις στο κίνημα ανεστάλη σήμερα στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, πλειστηριασμός από την Alpha Bank πρώτης κατοικίας 60 τ.μ με 25 χιλ. ευρώ και για οφειλή 20 χιλιάδων ευρώ» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συμμετείχε στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε: «Λέμε ότι ανεστάλη και αυτός ο πλειστηριασμός χάρις στο κίνημα, διότι αν το τελευταίο δεν είχε αποφασιστική και δυναμική παρουσία, δεν θα υπήρχε αναγκαστική αποχή των συμβολαιογράφων, και αυτήν την ώρα, άλλη μια πάμφτωχη οικογένεια θα έχανε για ευτελές ποσό το μικρό σπίτι της. Αυτόν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 60 τ.μ για μια μικρή οφειλή, που είχε προγραμματίσει η Alpha Bank, τον αφιερώνουμε στους ψεύτες Τσίπρα, Τσακαλώτο και Κοντονή, που διακηρύσσουν χωρίς αιδώ ότι δεν πλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες κάτω των 300 χιλ. ευρώ» σημείωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Καταλήγοντας στη δήλωση του εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αποχωρήσει αλλά θα ανατραπεί - «και θα ανατραπεί από τα κάτω, από τους κοινωνικούς αγώνες και πρώτα απ′ όλα από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, το οποίο είναι ο νέος πρωταγωνιστής στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας και μια αυθεντική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση» εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζανης.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή