Λαμία: Αποκαλύψεις για την υπόθεση του 34χρονου που κρατούσε ως «σκλάβα» τη 40χρονη Γαλλίδα

Λαμία: Αποκαλύψεις για την υπόθεση του 34χρονου που κρατούσε ως «σκλάβα» τη 40χρονη Γαλλίδα
Eurokinissi

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 34χρονου από τη Λαμία που συνελήφθη το Σάββατο μετά από σήμα της Ιντερπόλ για την αρπαγή 40χρονης Γαλλίδας.

Πέρα από τις καταγγελίες της 40χρονης, που έμεινε φυλακισμένη στο σπίτι του 34χρονου για δυόμισι ημέρες, τον 34χρονο «καίνε» και οι καταθέσεις δύο ακόμη γυναικών από τη Λαμία. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport.gr, στην αρχική κακουργηματική κατηγορία της αρπαγής προστέθηκε από τον εισαγγελέας η σημείωση «κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή», αλλά και η κατηγορία του βιασμού«κατά εξακολούθηση και κατά συρροή».

Η μία από τις δύο Λαμιώτισσες καταγγέλλει ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στις ορέξεις του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος. Δε δίστασε μάλιστα σε κάποια στιγμή να την απειλήσει με όπλο στο κεφάλι κάτι που είχε τρομοκρατήσει την νεαρή, που φοβόταν και για την ασφάλεια των δικών της σε περίπτωση που μαρτυρούσε κάτι. «Έβγαλε ένα όπλο, το όπλισε και μου το ακούμπησε στο κεφάλι μου και μου είπε ότι δε θα με βρει κανείς. Στη συνέχεια με βίασε όπως άλλωστε γινόταν κάθε φορά που πήγαινα στο σπίτι του» είπε σχετικά.

Η δεύτερη συνδεόταν με τον κατηγορούμενο από τα λυκειακά τους χρόνια, και ήταν «υποχείριό του» από το 2006 μέχρι και πρόσφατα το Σεπτέμβριο, αφού και για εκείνη χρησιμοποιούσε την απειλή της διαπόμπευσης. «Τώρα τράβα να πεις ότι σε βίασα, δεν πρόκειται να σε πιστέψει κανείς. Μόνη σου ήρθες εδώ», ήταν από τις πιο ενδεικτικές φράσεις του 34χρονου που έπειθε τα θύματά του να μην αποκαλύπτουν τα όσα βίωναν μαζί του. Σε μία περίπτωση μάλιστα που συναντήθηκαν εκτός σπιτιού, την χτύπησε και την έδεσε χειροπόδαρα πριν την πετάξει στο πορτμπαγκάζ για να την μεταφέρει στο γκαράζ του σπιτιού του.

Πρόθεσή του να τις μετατρέψει σε σκλάβες κι εκείνος να είναι ο αφέντης τους. «Στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι δούλες κι ο άντρας ο αφέντης τους. Φοράνε κολάρο και δεν το βγάζουν παρά μόνο αν το αποφασίσει ο αφέντης τους», έλεγε. Πολλές από τις συνήθειες του 34χρονου είχε περιγράψει πρώτη στους αστυνομικούς και η 40χρονη Γαλλίδα. «Μου είπε ότι εάν φώναζα, θα με σκότωνε. Τον ρώτησα ήρεμα τι ήθελε και αυτός μου είπε ότι δεν θα ξαναφύγεις για την Γαλλία και ότι είσαι ολοκληρωτικά δική μου. Με έλυσε και αυτός κοιμήθηκε χωρίς να με αγγίξει. Μου έδειξε το δωμάτιο και μου είπε καλώς ήρθες στην καινούργια σου φυλακή, είσαι φυλακισμένη εδώ. Του είπα ότι δεν ήθελα να μείνω εκεί, τότε αυτός μου ξανάδεσε τα χέρια, μπροστά αυτή τη φορά, τους αστραγάλους, μου έκλεισε το στόμα και τα μάτια και έφυγε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, είναι ενδεικτικό ότι και στις τρεις μαρτυρίες περιγράφονται αντικρουόμενες συμπεριφορές του κατηγορούμενου, που από γλυκός σύντροφος μετατρέπονταν σε σαδιστή, που όμως δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να φτάσει στα άκρα.

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι οι όποιες ενέργειες του χρεώνονταν από τη Γαλλίδα, ήταν στο πλαίσιο του ερωτικού τους παιχνιδιού και η καταγγελία της ήταν αποτέλεσμα της μη αποδοχής από μέρους της ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Σημειώνεται επίσης πως η 24χρονη σύντροφός του υποστηρίζει ότι δεν είχε αντιληφθεί αν η «φιλοξενούμενη» ήταν δεμένη ή φιμωμένη, ενώ η ίδια δεν είχε παράπονα από τη συμπεριφορά του και ότι γινόταν μεταξύ τους ήταν με τη συναίνεσή της χωρίς ακραίες συμπεριφορές.

Δημοφιλή