ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/12/2017 11:17 EET | Updated 10/12/2017 12:18 EET

Λάρισα: Ισόβια στον 76χρονο δολοφόνο της 26χρονης Μαριάννας Μυγδανάλευρου

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα

ullstein bild via Getty Images

Σε ισόβια και σε δεύτερο βαθμό καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας έναν 76χρονο για τη δολοφονία της 26χρονης Μαριάννας Μυγδανάλευρου, κόρης ιερέα, στα Φάρσαλα το 2011.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» της Λάρισας, ο κατηγορούμενος, όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία, ανάγκασε αρχικά την 26χρονη τότε Μαριάννα να πιει πετρέλαιο και εν συνέχεια την περιέλουσε και την έκαψε ζωντανή. Ο δράστης ήταν ο άνθρωπος που την είχε υπό την «προστασία» του αρκετά χρόνια και θεωρητικά τη «φρόντιζε», διατηρώντας όμως παράλληλα ερωτικές σχέσεις. Όταν όμως αυτή αρραβωνιάστηκε και ήταν να φύγει μαζί με τον νέο της σύντροφο τα πράγματα άλλαξαν, με κατάληξη το φρικιαστικό έγκλημα.

Ο ηλικιωμένος αρνήθηκε τις κατηγορίες τονίζοντας πως πάντα νοιαζόταν γι’ αυτήν και πως την είχε σαν κόρη του. Ωστόσο το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο πατέρας της 26χρονης δεν ενδιαφερόταν για την οικογένειά του και είχε άσχημη συμπεριφορά, ενώ εξαφανίστηκε όταν αυτή ήταν 14 ετών. Η Μαριάννα πριν ενηλικιωθεί άρχισε να δουλεύει σε τσιπουράδικο, όπου σύχναζε ο μετέπειτα δολοφόνος της ο οποίος τότε ήταν σε ηλικία 61 ετών. Εν τέλει αποφασίζει να μείνει μαζί του, σε σπίτι όπου αρχικά διέμενε και ο αδερφός του. Οι δυο τους σύναψαν ερωτικές σχέσεις. Όταν η κοπέλα έγινε 20 ετών γνώρισε έναν 36χρονο και αποφάσισαν να συζήσουν στο πατρικό σπίτι του άνδρα. Μετά αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν, ενώ ο μετέπειτα δολοφόνος της μετακόμισε σε κοντινό σπίτι. Μάλιστα όσο καιρό ήταν αρραβωνιασμένοι η Μαριάννα και ο δολοφόνος της συνέχισαν –σύμφωνα με το δικαστήριο- να έχουν ερωτικές σχέσεις. Στις αρχές του 2011 ο 36χρονος αποφάσισε να φύγουν στο Ντουμπάι για δουλειά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Sponsored Post