ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/06/2018 09:22 EEST | Updated 14/06/2018 10:31 EEST

Λας Βέγκας: Τι κατάληξη είχε απόπειρα για ρεκόρ μεγαλύτερου οργίου στον κόσμο

Gosiek-B via Getty Images

Είχε διαφημιστεί πολύ, αλλά τελικά δεν απέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα: Η προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του μεγαλύτερου οργίου στον κόσμο η οποία είχε διοργανωθεί στο πλαίσιο του Sin City 8 στις 2 Ιουνίου δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Las Vegas Weekly, η διοργάνωση δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση: Παρά τις εξαγγελίες από τη διοργανώτρια του Si City 8, Menage Life, περί 1.000 δηλώσεων συμμετοχής, μόνο 375 άτομα μαζεύτηκαν στο σεξ κλαμπ Green Door εκείνη την ημέρα για να σπάσουν το (ανεπίσημο) ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2006, με 500 συμμετέχοντες στην Ιαπωνία.

 

«Δεν σπάσαμε το παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά ήμασταν όπως και να έχει σε θέση να διοργανώσουμε ένα εκπληκτικό event, δεδομένων των συνθηκών που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Menage Life. Οι συνθήκες αυτές περιελάμβαναν δύο αλλαγές χώρου: Μία από το το ξενοδοχείο Embassy Suites στο Erotic Heritage Museum, και μετά ξανά από το μουσείο στο Green Door λίγες ώρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Η Menage Life ωστόσο δεν απογοητεύεται , καθώς ανακοίνωσε ότι διοργανώνει Sin City 9 από τις 29 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου 2019, όπου θα γίνει νέα απόπειρα.