ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/07/2018 11:48 EEST

Λιμενικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του σε Λιμενικό Σταθμό στη Λέσβο. Δίπλα του είχε το υπηρεσιακό του όπλο

eurokinissi

Νεκρός μέσα σε λιμενικό σταθμό στη Λέσβο βρέθηκε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 43χρονο άνδρα ο οποίος σύμφωνα και με το Υπουργείο Ναυτιλίας βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως αναφέρει το Lesvosnews.gr κάποιοι στο Πέραμα της Γέρας άκουσαν τον πυροβολισμό και τελικά ήταν ένας συνάδελφος του εκλιπόντα αυτός που έσπευσε στο γραφείο και αντίκρισε τον νεκρό. Ωστόσο, πληροφορίες από το ΛΣ αναφέρουν πως οι συνάδελφοί του τον βρήκαν νεκρό σήμερα το πρωί. 

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής για τη νεκροψία και να ακολουθήσει η νεκροτομή ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του 43χρονο Λιμενικού. 

Φυσικά οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή αυτοκτονία ωστόσο οι αρχές δεν είναι ακόμη σε θέση να αποκλείσουν κανένα ενδεχόμενο. 

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας αναφέρουν πως ο 43χρονος χαρακτηρίζεται από το οικείους του ως ένα πολύ ήσυχο άτομο, οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών ενώ ακόμη και το βράδυ της Τρίτης, πριν τον θάνατό του, δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι. Αντιθέτως ανάφέρεται πως διασκέδαζε με με μια παρέα τοπικών ψαράδων. 

Πηγή: Lesvosnews.gr

Sponsored Post